Tesaturi

Broderii unicat, stofe elegante, matasuri fine si tesaturi deosebite pentru cele mai speciale obiecte vestimentare.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • dantelafrez#dantelatricotata

  Dantelă florală frez pe suport de tricot

  Dantelă florală frez pe suport de tricot. Lățimea materialului este de 1,4 m și are o compoziție de poliester 50% și bumbac 50%. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 •  Dantelă florală gri pe suport de tricot

  Dantelă florală gri pe suport de tricot

  Dantelă florală gri pe suport de tricot. Lățimea materialului este de 1,4 m și are o compoziție de poliester 50% și bumbac 50%. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 • matase naturala cu paiete si margele

  Matase naturala cu aplicatii de margele si paiete

  Voal din mătase naturală albastru electric cu aplicatii pretioase de margele si paiete in nuante de mov, albastru, turcoaz si verde Lățimea materialului este de 1,3 m și are o compoziție de matase naturala 95% si poliester 5%
  500,00 RON
 • matase naturala ivoar cu flori margele paiete alabastru verde rochii de seara

  Matase naturala cu flori albastre din margele si paiete

  Voal din mătase naturală rosé (roz foarte pal) cu model floral din aplicatii de margele si paiete in nuante de albastru si verde Lățimea materialului este de 1,3 m și are o compoziție de matase naturala 95% si poliester 5%
  500,00 RON
 • Țesătură argintie plisată în zig-zag

  Țesătură argintie plisată în zig-zag

  Țesătură argintie plisată în zig-zag. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Nu necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%.
  50,00 RON
 • Voal creponat imprimat cu floricele în nuante de albastru, verde, portocaliu, alb

  Voal creponat imprimat cu floricele în nuante de albastru, verde, portocaliu, alb

  Voal creponat, imprimat cu floricele în albastru turcoaz, bleu, verde, oliv, kaki, alb, portocaliu. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%..
  30,00 RON
 • Voal ivoar plisat

  Voal ivoar plisat

  Voal ivoar plisat este destinat ținutelor vestimentare elegante.Pliseurile sunt verticale cu lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%. Se vine la metru liniar.
  40,00 RON
 • Voal din mătase naturală

  Voal mătase naturală crem cu flori mov, oliv, albastre

  Voal din mătase naturală bej cu flori în nuanțe de mov, oliv și albastru. Este pretabil pentru ținute vestimentare vaporoase (rochii, fuste, bluze). Lățimea materialului este de 1,3 m și are o compoziție de matase naturala100%.
  70,00 RON
 • Voal mătase naturală

  Voal mătase naturală crem cu flori roșii, fucsia și cărămizii

  Voal din mătase naturală bej cu flori în nuanțe de kaki, maro și crem. Este pretabil pentru ținute vestimentare vaporoase (rochii, fuste, bluze). Lățimea materialului este de 1,3 m și are o compoziție de matase naturala 100%.
  70,00 RON
 • Animal print cu paiete aurii

  Animal print cu paiete aurii

  Tulle negru cu paiete aurii. Materialul are aspect de animal print. Este putin elastic, are latime de 1.5 m si compozitie de poliester 10% si poliamida 90% . Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole