Tesaturi

Broderii unicat, stofe elegante, matasuri fine si tesaturi deosebite pentru cele mai speciale obiecte vestimentare.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • dantelafrez#dantelatricotata

  Dantelă florală frez pe suport de tricot

  Dantelă florală frez pe suport de tricot. Lățimea materialului este de 1,4 m și are o compoziție de poliester 50% și bumbac 50%. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 •  Dantelă florală gri pe suport de tricot

  Dantelă florală gri pe suport de tricot

  Dantelă florală gri pe suport de tricot. Lățimea materialului este de 1,4 m și are o compoziție de poliester 50% și bumbac 50%. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 •  Matase roșie cu buline albe

  Matase roșie cu buline albe

  Mătase ușoară din vâscoză pe fond roșu cu buline albe. Lățimea materialului este de 1,5 m si are o compozitie de poliester 80% și 20% bumbac.
  30,00 RON
 • matase naturala cu paiete si margele

  Matase naturala cu aplicatii de margele si paiete

  Voal din mătase naturală albastru electric cu aplicatii pretioase de margele si paiete in nuante de mov, albastru, turcoaz si verde Lățimea materialului este de 1,3 m și are o compoziție de matase naturala 95% si poliester 5%
  500,00 RON
 • matase naturala ivoar cu flori margele paiete alabastru verde rochii de seara

  Matase naturala cu flori albastre din margele si paiete

  Voal din mătase naturală rosé (roz foarte pal) cu model floral din aplicatii de margele si paiete in nuante de albastru si verde Lățimea materialului este de 1,3 m și are o compoziție de matase naturala 95% si poliester 5%
  500,00 RON
 • Țesătură argintie plisată în zig-zag

  Țesătură argintie plisată în zig-zag

  Țesătură argintie plisată în zig-zag. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Nu necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%.
  50,00 RON
 • Țesătură plisată culoarea untului cu aplicații de paiete

  Țesătură plisată culoarea untului cu aplicații de paiete

  Țesătură plisată culoarea untului cu aplicații de paiete. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%.
  150,00 RON
 • Tull argintiu plisat

  Tull argintiu plisat, transparent

  Tull argintiu, plisat, transparent. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%.
  50,00 RON
 • Voal alb plisat

  Voal alb plisat

  Voal alb plisat este destinat ținutelor vestimentare elegante.Pliseurile sunt verticale cu lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%..
  40,00 RON
 • Voal albastru plisat

  Voal albastru plisat

  Voal albastru plisat este destinat ținutelor vestimentare elegante. Pliseurile sunt verticate pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează a fi confecționat. Necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%..
  40,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole