Tesaturi

Broderii unicat, stofe elegante, matasuri fine si tesaturi deosebite pentru cele mai speciale obiecte vestimentare.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Bumbac alb cu buline colorate

  Bumbac alb cu buline colorate

  Bumbac pe fond alb cu buline colorate (portocaliu, corai, galben, verde, mov, roz). Compoziție 100 % bumbac, lățime 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Bumbac cu inimioare și trandafiri

  Bumbac cu inimioare și trandafiri corai

  Bumbac crem cu șiruri de inimioare și trandafiri corai orizontale pe lățimea materialului. Compoziție bumbac 100%, lățime 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Catifea neagră imprimată cu flori de câmp

  Catifea elastică neagră imprimată cu flori de câmp

  Catifea elastică neagră imprimată cu flori de câmp. Modelul floral este vertical pe lungimea materialului. Are lățime de 1,60 m. Se vinde la metru liniar.
  40,00 RON
 • Material cu dungi bleumarin cu alb cu floricele brodate

  Material cu dungi bleumarin cu alb cu floricele brodate

  Material cu dungi alb/bleumarin cu model floral brodat. Dungile sunt verticale pe lungimea rolei. Nu este elastic, nu necesită căptușire. Compoziție 100% poliester. Are 140 cm lățime . Se vinde la metru liniar.
  40,00 RON
 • Tafta elastică corai deschis

  Tafta elastică corai deschis

  Tafta elastică corai deschis. Țesătura este ușoară, satinată, fină. Nu necesită captușire. Este perfectă pentru rochii, fuste și bluze elegante. Lățimea materialului este de 1,50 m și are o compoziție de poliester 100%. Se vinde la metru liniar.
  40,00 RON
 • Mătase neagră cu flori colorate

  Mătase neagră cu flori colorate

  Mătase neagră cu flori colorate. Are lățimea de 150cm, compoziție 100% poliester. Nu necesită căptușire. Gama de culori: negru, ivoar, verde fistic, fucsia, portocaliu, verde, albastru regal, lila, roșu corai. Se vinde la metru liniar.
  40,00 RON
 • Material alb sau bleu cu flori multicolore

  Imitație de in alb sau bleu cu flori multicolore

  Țesătură pe fond alb sau bleu imprimat cu flori multicolore. Are lățime 150 cm, compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  40,00 RON
 • Mătase albă cu flori corai

  Mătase albă imprimată cu flori mari corai

  Mătase albă cu flori corai. Are lățimea de 150cm, compoziție 100% poliester. Nu necesită căptușire. Gama de culori: alb, corai, verde, albastru, vanilie. Se vinde la metru liniar.
  40,00 RON
 • Tafta texturată corai lățime 2 m

  Tafta texturată corai

  Tafta corai cu suprafață texturată. Nu necesita captușeală. Este perfecta pentru rochii, fuste si bluze elegante. Lățimea materialului este de 2 m și are o compoziție de poliester 100%. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Bumbac corai cu bordura brodata

  Bumbac corai cu bordura brodata

  Tesatura usoara cu bordura brodata. Latimea materialului este de 1.40 m si are o compozitie de bumbac 100%. Se vinde la metru liniar.
  70,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole