Tesaturi

Broderii unicat, stofe elegante, matasuri fine si tesaturi deosebite pentru cele mai speciale obiecte vestimentare.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Tull elastic verde lățime 3m

  Tull elastic verde lățime 3 m

  Tull elastic verde ideal pentru rochiile de gală. Are compozitie de poliester 100% si o lățime de 3 m. Se vinde la metru liniar.
  20,00 RON
 • Bumbac crem cu ciupercuțe

  Bumbac crem cu ciupercuțe

  Țesătură ușoară din bumbac crem cu model mărunt de ciuperci. Lățimea materialului este de 1,4 m și are o compoziție de bumbac 100%. Din acest material se pot confecționa diverse articole vestimentare pentru copii sau diverse obiecte decorative. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Bumbac cu inimioare și trandafiri

  Bumbac cu inimioare și trandafiri corai

  Bumbac crem cu șiruri de inimioare și trandafiri corai orizontale pe lățimea materialului. Compoziție bumbac 100%, lățime 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Țesătură din bumbac imitație de broderie în cruciulițe

  Bumbac cu model floral portocaliu

  Țesătură din bumbac cu flori portocalii. Modelul este imprimat, imită broderia în cruciulițe și este așezat de-a lungul rolei (orizontal pe lățime). Este recomandat pentru amenajări în stil rustic. Are compoziția 100% bumbac, lățimea de 150 cm. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Bumbac imprimat cu model rustic

  Bumbac alb cu model rustic imprimat în diverse culori

  Bumbac alb imprimat cu model rustic în diverse culori: roșu, verde și albastru. Compoziție 100% bumbac, lățime 140 cm. Se poate achiziționa pe mai multe culori. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Țesătură bumbac cu model rustic imprimat pentru fețe de mese

  Bumbac cu model rustic imprimat

  Țesătură din bumbac cu model rustic imprimat. Modelul imită broderia în cruciulițe și este așezat de-a lungul rolei (orizontal pe lățime). Este recomandat pentru amenajări în stil rustic. Are compoziția 100% bumbac, lățimea de 150 cm. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • In cu bufnițe verzi cu gri

  Țesătură in cu bufnițe colorate (verde cu gri)

  Țesătură in pe fond natur cu bufnițe în verde cu gri. Compoziție in 100%, lățime 140 cm. Din această țesătură se pot confecționa: fețe de perne, diverse obiecte de decor. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
 • Țesătură in cu buchețele de lavandă

  Țesătură in pe fond alb cu buchețele de lavandă

  Țesătură in pe fond alb cu buchețele de lavandă. Compoziție in 100%, lățime 140 cm. Din această țesătură se pot confecționa: fețe de perne, diverse obiecte de decor. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
 • Țesătură in cu lavandă

  Țesătură in pe fond natur cu lavandă

  Țesătură in pe fond natur cu buchețele de lavandă, chei și inimioare. Compoziție in 100%, lățime 140 cm. Din această țesătură se pot confecționa: fețe de perne, diverse obiecte de decor. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
 • Bumbac alb cu flori imprimate în 3D

  Bumbac alb cu flori colorate imprimate 3D

  Bumbac pe fond alb cu flori mari colorate imprimate în 3D. Florile sunt portocalii și fucsia cu aspect pictat. Pentru rochii necesită căptușire. Compoziție 100% bumbac. Lățime 130 cm. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole