Tesaturi

Broderii unicat, stofe elegante, matasuri fine si tesaturi deosebite pentru cele mai speciale obiecte vestimentare.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Mătase naturală mov

  Mătase mov cu model floral și geometric

  Mătase cu model floral (gherbere) și model geometric. Modelul floral este încadrat în dreptunghiuri și pătrate. Are aplicații de paiete turcoaz și ciclam și strasuri verzi și mov deschis. Compoziție 80% vâscoză, 20% poliester. Are o lățime de 1,40 m. Este o țesătură foarte ușoară și vaporoasă și nu necesită căptușire. Se vinde la metru liniar.
  200,00 RON
 • Mătase naturală culoarea muștarului

  Mătase culoarea muștarului cu model floral

  Mătase cu model floral și aplicații de strasuri argintii, aurii și plămânii. Are în gama de culori: muștar, verde turcoaz închis, maro, bej, crem. Compoziție 80% vâscoză, 20% poliester. Are o lățime de 1,40 m. Este o țesătură foarte ușoară și vaporoasă și nu necesită căptușire. Se vinde la metru liniar.
  200,00 RON
 • Mătase pe fond gri sau culoarea untului cu roz închis

  Mătase pe fond gri în degrade sau culoarea untului cu roz închis cu model floral și geometric

  Mătase naturală cu model floral (gherbere) și model geometric. Modelul floral este încadrat în dreptunghiuri și pătrate. Varianta pe fond gri în degrade are următoarea gamă de culori: gri de la închis la deschis, roz de la închis la deschis, verde, negru, muștar, marsala. Are aplicații de paiete albastre turcoaz și galbene auriu și strasuri galbene aurii și roșii. Compoziție 100% vâscoză. Are o lățime de 1,40 m. Este o țesătură foarte ușoară și vaporoasă și nu necesită căptușire. Se vinde la metru liniar.
  200,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
3 articole
 1. 1