Material plisat

Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Mătase plisată în degrade kaki-alb

  Mătase plisată în degradeé kaki

  Mătase plisată în degradé kaki până la alb. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Nu necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Mătase plisată

  Mătase plisată roz pal sau turcoaz

  Mătase plisată în culori pale. Este potrivită pentru rochii, fuste sau bluze de vară. Are lățimea de 1,40 m, compoziție 100% poliester și este diponibilă pe roz pal sau turcoaz pal. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Material plisat în degrade roșu corai-alb

  Mătase plisată în degradeé roșu corai

  Mătase plisată în degradé roșu corai până la alb. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Nu necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Țesătură argintie plisată în zig-zag

  Țesătură argintie plisată în zig-zag

  Țesătură argintie plisată în zig-zag. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Nu necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,5 m și are o compoziție de poliester 100%.
  50,00 RON
 • Voal negru plisat cu aplicații de paiete

  Voal plisat, negru cu aplicații de paiete

  Voal negru plisat cu paiete aplicate (cusute). Paietele sunt negre. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Prin urmare trebuie luată în calcul circumferința produsului care urmează să fie produs. Necesită căptușire. Lățimea materialului este de 1,30 m și are o compoziție de poliester 100%. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Volane din tull bicolor (frez cu negru) plisate și în colțișori

  Volane din tull bicolor (frez cu negru) plisate și în colțișori

  Volane din tull bicolor: frez plisat, negru în colțișori cu buline. Necesită căptușire. Volanele sunt dispuse vertical pe lățimea materialului. Trebuie să aveți în vedere circumferința produsului. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 160 cm. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Voal plisat cu paiete aplicate

  Voal negru plisat cu aplicații de paiete

  Voal negru plisat cu aplicații de paiete. Compoziție 50% poliester, 50% poliamidă. Are o lățime de 150 cm. Pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Paietele sunt fixate de material prin coasere. La calcului necesarului de produs trebuie avută în vedere circumferința produsului ce urmează a fi confecționat. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Mătase naturală florală plisată

  Mătase naturală florală plisată

  Mătase naturală florală plisată viu colorată și este destinată ținutelor vestimentare vaporoase și elegante în acelaș timp. Lățimea materialului este de 1,5 m și are în compoziție: 85% mătase naturală, poliester 15%. Atenție: pliseele sunt verticale pe lățimea materialului. Trebuie să țineți cont circumferința produsului (dacă aveți întrebări, ne puteți contacta pentru explicații detaliate). Se vinde la metru liniar.
  200,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
8 articole
 1. 1