tapiterie clasica medalioane si dungi visiniu auriu

Tapiterie clasica visinie cu medalioane florale si dungi aurii

Matase groasa pentru tapitat cu model clasic in dungi si cu medalioane. Fondul este visiniu iar modelul este auriu. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi si draperii (dungile sunt pe lungimea materialului). Compozitia este 100% poliester, iar latimea de 1,6 m. Se vinde la metru liniar.
Este un produs de pe mostrar și trebuie comandat la fabrică. Comanda minimă este de 5 m. Pentru achiziționarea acestui produs avem rugămintea să ne contactați telefonic.
80,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Se recomanda : - Spalare manuala sau in masina de spalat la 30°C fara inalbitor, - In cazul tapiteriilor, sa se curete cu un burete umezit in apa cu detergenti lichid - Sa se centrifugheze usor , - Sa se usuce prin zvantare - A nu se curata chimic - Se calca la temperaturi medii 150°C (2 buline )

Compozitia precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta pozitionata pe ambalajul produsului sau pe balotul de metraj/mostra de material. Acestea sunt specifice produsului si este obligatorie consultarea lor. Asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor că produsele comercializate nu pun în pericol viaţa, sănătatea şi securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele specifice in vigoare.

Tapiterie din poliester, acril sau alte fibre sintetice
  - Curatare se spala manual sau in masina de spalat la 30-40°C .
  - Stoarcerea se face manual prin rasucirea materialuluisau prin centrifugare in masina de spalat si se lasa apoi la uscat .
  - Se calca la temperaturi de max 110°C / o bulina/ nivel poliester sau nailon. 

Tapiteria din imitatie de piele (musama)
   - Se sterge cu o carpa umeda si nu se calca.

Recomandari:
- Alegerea tapiterie se face in functie de tapet, de covor sau de perdele/draperii, astfel incat sa se creeze un tot unitar, o armonie. Covorul nu trebuie sa acopere inotdeauna toata podeaua ci trebuie sa fie bine pozitionat in functie de mobilier. Achizitionati intotdeauna o rezerva pentru eventuale reparatii ulterioare.