Tapiterie

Tapiterii tesute din matase, bumbac sau poliester cu modele geometrice sau florale si peiele ecologica cu diferite texturi.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Lezardă alb, negru, gri, fir lame argintiu

  Lezardă alb, gri, negru, fir lame argintiu

  Lezardă cu șnur alb, gri, negru, fir lame argintiu cu aspect mătăsos. Șnurul are diametru de 10 mm, iar banda pe care este fixat are o lățime de 20 mm. Se vinde la metru liniar.
  8,00 RON
 • Lezardă albastru închis, bleu, fir lame albastru

  Lezardă bleu, albastru închis, fir lame albastru

  Lezardă bleu, albastru închis, fir lame albastru cu aspect mătăsos. Șnurul are diametru de 10 mm, iar banda pe care este fixat are o lățime de 20 mm. Se vinde la metru liniar.
  8,00 RON
 • Piele ecologică bej auriu pal

  Piele ecologică bej auriu perlat în carouri

  Tapițerie din piele ecologică bej auriu perlat cu model geometric. Are compoziție de 80% poliuretan și 20% poliester. Este destinată pentru tapițarea obiectelor de mobilier. Are o lățime de 1,40 m și se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Piele ecologică bordo cu cercuri

  Piele ecologică bordo cu cercuri

  Tapițerie din piele ecologică bordo cu cercuri. Modelul este amprentat. Are compoziție de 80% poliuretan și 20% poliester. Este destinată pentru tapițarea obiectelor de mobilier. Are o lățime de 1,40 m și se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Piele ecologică bordo

  Piele ecologică bordo cu model abstract

  Tapițerie din piele ecologică bordo cu model abstract Are compoziție de 80% poliuretan și 20% poliester. Este destinată pentru tapițarea obiectelor de mobilier. Are o lățime de 1,40 m și se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Șnur tapitat crem,albastru,bleu

  Șnur tapițerie albastru/bleu/crem

  Șnur tapițerie răsucit albastru, bleu și crem cu aspect mătăsos. Compoziție 100% poliester, diametru 12 mm. Se vinde la metru liniar.
  5,00 RON
 • Șnur tapițat

  Șnur tapițerie galben intens, tonuri de verde

  Șnur tapițerie răsucit galben intens și tonuri de verde cu aspect bumbăcos. Compoziție 100% poliester, diametru 10 mm. Se vinde la metru liniar.Șnu
  5,00 RON
 • Șnur tapițat ivoar texturat cu gri

  Șnur tapițerie ivoar texturat cu gri

  Șnur tapițerie răsucit ivoar texturat cu gri cu aspect mătăsos. Compoziție 100% poliester, diametru 10 mm. Se vinde la metru liniar.
  5,00 RON
 • șNUR TAPIȚERIE

  Șnur tapițerie muștar auriu cu gri

  Șnur tapițerie răsucit muștar auriu cu gri cu aspect mătăsos. Compoziție 100% poliester, diametru 10 mm. Se vinde la metru liniar.
  5,00 RON
 • Șnur tapițat bej

  Șnur tapițerie răsucit bej

  Șnur tapițerie răsucit bej cu aspect mătăsos. Compoziție 100% poliester, diametru 1 cm. Se vinde la metru liniar.
  5,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole