Tapiterie

Tapiterii tesute din matase, bumbac sau poliester cu modele geometrice sau florale si peiele ecologica cu diferite texturi.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Catifea velurată bleu din bumbac

  Catifea velurată bleu

  Catifea velurată bleu. Nu este raiată și nici elastică! Are lățime de 1,40 m.Compoziție 100% poliester. Are destinație multifunctională. Această catifea poate fi folosită pentru confecționare de articole vestimentare, draperii sau chiar la tapițat de mobilier. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Stofă bej pentru tapițat

  Stofă bej deschis

  Stofă bej deschis este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Stofa tapițerie roșu cărămiziu cu model floral și geometric

  Stofă culoare roșu cărămiziu cu model floral și geometric

  Stofă roșu cărămiziu cu model floral și geometric este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Tapițerie neagră cu model floral și geometric

  Stofă neagră cu model floral și geometric

  Stofă neagră cu model floral și geometric este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Tapițerie bej deschis cu flori mari maro și negre

  Tapițerie bej cu flori mari maro și negre

  Tapițerie cu fond bej deschis cu flori mari maro și negre. Materialul este texturat. Are o lățime de 1,45 m și se vinde la metru liniar. Compoziție: 100% poliester.
  40,00 RON
 • tapiterie masina buretatat caserat

  Tapiterie buretata pentru mașini- culori variate

  Tapiterie caserat cu burete pe dos, potrivita pentru tapitarea scaunelor de masina si nu numai.Are model intr-o culoare cu patratele marunte. Pote fi achizitionat in mai multe variante de culori.
   Latime 1.4 m si compozitie de poliester 100%

  40,00 RON
 • tapiterie clasica medalioane flori albe # tapiterie reconditionare

  Tapiterie clasica alba cu medalioane florale

  Matase pentru tapitat cu model clasic cu medalioane de flori albe pe fond ivoar Are compozitie 100% poliester si o greutate de 241 g /mp Are latime 1.6 m iar directia modelului merge pe lungimea materialului. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier clasice cat si la confectionarea de draperii sau cuverturi. Este foarte utilizata pentru reconditionarea mobilierului clasic.
  80,00 RON
 • tapiterie clasica medalioane flori albe si dungi # tapiterie reconditionare

  Tapiterie clasica alba cu medalioane florale si dungi

  Matase pentru tapitat cu model clasic cu medalioane de flori albe pe fond ivoar Are compozitie 100% poliester si o greutate de 241 g /mp Are latime 1.6 m iar directia modelului merge pe lungimea materialului. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier clasice cat si la confectionarea de draperii sau cuverturi. Este foarte utilizata pentru reconditionarea mobilierului clasic. Este un produs de pe mostrar care vine pe bază de comandă. Comanda minimă este de 5 m și ajunge la client între 3-5 zile lucrătoare. Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
 • tapiterie clasica dungi ghirlande alb bej ivoar negru

  Tapiterie clasica bej cu borduri inguste negre

  Tapiterie bej cu model clasic negru in dungi late cu motive florale . Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi. Compozitia este 75% poliester si 25 % bumbac iar latimea de 2.05m .
  80,00 RON
 • tapiterie clasica dungi ghirlande alb bej ivoar negru

  Tapiterie clasica bej cu borduri late negre

  Tapiterie bej cu model clasic negru in dungi late cu motive florale . Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi. Compozitia este 75% poliester si 25 % bumbac iar latimea de 2.05m .
  80,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole