Tapiterie

Tapiterii tesute din matase, bumbac sau poliester cu modele geometrice sau florale si peiele ecologica cu diferite texturi.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Piele ecologică bej auriu pal

  Piele ecologică bej auriu perlat în carouri

  Tapițerie din piele ecologică bej auriu perlat cu model geometric. Are compoziție de 80% poliuretan și 20% poliester. Este destinată pentru tapițarea obiectelor de mobilier. Are o lățime de 1,40 m și se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Piele ecologică bordo cu cercuri

  Piele ecologică bordo cu cercuri

  Tapițerie din piele ecologică bordo cu cercuri. Modelul este amprentat. Are compoziție de 80% poliuretan și 20% poliester. Este destinată pentru tapițarea obiectelor de mobilier. Are o lățime de 1,40 m și se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Piele ecologică bordo

  Piele ecologică bordo cu model abstract

  Tapițerie din piele ecologică bordo cu model abstract Are compoziție de 80% poliuretan și 20% poliester. Este destinată pentru tapițarea obiectelor de mobilier. Are o lățime de 1,40 m și se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Tapițerie din piele ecologică crem perlat

  Piele ecologică crem perlat în carouri

  Tapițerie din piele ecologică crem perlat cu aspect texturat în carouri. Este dublată cu un strat de pâslă și are compoziție de 80% poliuretan și 20% poliester. Este destinată pentru tapițarea obiectelor de mobilier. Are o lățime de 1,40 m și se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Stofă bej pentru tapițat

  Stofă bej deschis

  Stofă bej deschis este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Stofa tapițerie roșu cărămiziu cu model floral și geometric

  Stofă culoare roșu cărămiziu cu model floral și geometric

  Stofă roșu cărămiziu cu model floral și geometric este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Tapițerie neagră cu model floral și geometric

  Stofă neagră cu model floral și geometric

  Stofă neagră cu model floral și geometric este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Tapițerie bej deschis cu flori mari maro și negre

  Tapițerie bej cu flori mari maro și negre

  Tapițerie cu fond bej deschis cu flori mari maro și negre. Materialul este texturat. Are o lățime de 1,45 m și se vinde la metru liniar. Compoziție: 100% poliester.
  40,00 RON
 • Tapițerie bej cu flori mov și bordo

  Tapițerie bej cu flori mov și bordo ușor gofrate

  Tapițerie bej cu flori mov și bordo. Fondul este texturat, iar florile sunt ușor gofrate. Țesătura are fir lameé argintiu care se vede foarte discret. Are o lățime de 145 cm, iar compoziția 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  60,00 RON
 • Tapițerie bej cu romburi verzi și bordo

  Tapițerie bej cu romburi verzi și bordo

  Tapițerie pe fond bej cu romburi verzi și bordo. Romburile au laturile de câte 2 cm. Este o țesătură groasă, cu lățimea de 145 cm și o compoziție de 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole