Tapiterie

Tapiterii tesute din matase, bumbac sau poliester cu modele geometrice sau florale si peiele ecologica cu diferite texturi.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Tapițerie bej cu dungi

  Tapițerie bej cu dungi mov

  Tapițerie bej cu dungi subțiri crem, turcoaz, verde, mov și fir lame argintiu. Se folosește atât la tapițarea obiectelor de mobilier cât și la confecționarea de cuverturi. Compoziția este 100% poliester. Lățimea materialului este de 1,40 m.
  35,00 RON
 • Tapițerie bej deschis cu flori mari maro și negre

  Tapițerie bej cu flori mari maro și negre

  Tapițerie cu fond bej deschis cu flori mari maro și negre. Materialul este texturat. Are o lățime de 1,45 m și se vinde la metru liniar. Compoziție: 100% poliester.
  40,00 RON
 • tapiterie masina buretatat caserat

  Tapiterie buretata pentru mașini- culori variate

  Tapiterie caserat cu burete pe dos, potrivita pentru tapitarea scaunelor de masina si nu numai.Are model intr-o culoare cu patratele marunte. Pote fi achizitionat in mai multe variante de culori.
   Latime 1.4 m si compozitie de poliester 100%

  40,00 RON
 • tapiterie clasica medalioane flori albe # tapiterie reconditionare

  Tapiterie clasica alba cu medalioane florale

  Matase pentru tapitat cu model clasic cu medalioane de flori albe pe fond ivoar Are compozitie 100% poliester si o greutate de 241 g /mp Are latime 1.6 m iar directia modelului merge pe lungimea materialului. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier clasice cat si la confectionarea de draperii sau cuverturi. Este foarte utilizata pentru reconditionarea mobilierului clasic.
  80,00 RON
 • tapiterie clasica medalioane flori albe si dungi # tapiterie reconditionare

  Tapiterie clasica alba cu medalioane florale si dungi

  Matase pentru tapitat cu model clasic cu medalioane de flori albe pe fond ivoar Are compozitie 100% poliester si o greutate de 241 g /mp Are latime 1.6 m iar directia modelului merge pe lungimea materialului. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier clasice cat si la confectionarea de draperii sau cuverturi. Este foarte utilizata pentru reconditionarea mobilierului clasic. Este un produs de pe mostrar care vine pe bază de comandă. Comanda minimă este de 5 m și ajunge la client între 3-5 zile lucrătoare. Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
 • tapiterie clasica dungi ghirlande alb bej ivoar negru

  Tapiterie clasica bej cu borduri inguste negre

  Tapiterie bej cu model clasic negru in dungi late cu motive florale . Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi. Compozitia este 75% poliester si 25 % bumbac iar latimea de 2.05m .
  80,00 RON
 • tapiterie clasica dungi ghirlande alb bej ivoar negru

  Tapiterie clasica bej cu borduri late negre

  Tapiterie bej cu model clasic negru in dungi late cu motive florale . Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi. Compozitia este 75% poliester si 25 % bumbac iar latimea de 2.05m .
  80,00 RON
 • tapiterie clasica bej medalioane flori albe # tapiterie reconditionare

  Tapiterie clasica bej cu medalioane florale

  Matase groasa pentru tapitat cu model clasic, cu medalioane florale. Fondul este bej iar medalioanele sunt vernil foarte pal. Modelul este coordonat tapiteriei cu dungi vernil Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi si draperii (sensul modelului este pe lungimea materialului). Compozitia este 100% poliester iar latimea de 1.6 m .
  80,00 RON
 • tapiterie clasica bej medalioane flori si dungi aurii caramel # tapiterie reconditionare

  Tapiterie clasica bej cu medalioane florale si dungi crem caramel

  Matase groasa pentru tapitat cu model clasic in dungi si cu medalioane. Fondul este crem, dungile sunt caramel iar medalioanele sunt in combinatie de caramel cu insertii de alb. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi si draperii (dungile sunt pe lungimea materialului). Compozitia este 100% poliester iar latimea de 1.6 m . Se vinde la metru liniar. Acest produs trebuie comandat din fabrică (ajunge la client între 3-5zile calendaristice). Comanda minimă este de 5m.
  80,00 RON
 • tapiterie clasica bej medalioane flori si dungi grl # tapiterie reconditionare

  Tapiterie clasica bej cu medalioane florale si dungi gri

  Matase groasa pentru tapitat cu model clasic in dungi si cu medalioane. Fondul este bej foarte deschis, dungile sunt gri iar medalioanele sunt in combinatie de gri cu insertii de alb. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi si draperii (dungile sunt pe lungimea materialului). Compozitia este 100% poliester iar latimea de 1.6 m . Se vinde la metru liniar. Acest produs trebuie comandat din fabrică. Ajunge la client între 3-5 zile calendaristice. Comanda minimă este de 5 m.
  80,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole