Tapiterie

Tapiterii tesute din matase, bumbac sau poliester cu modele geometrice sau florale si peiele ecologica cu diferite texturi.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Stofa tapițerie roșu cărămiziu cu model floral și geometric

  Stofă culoare roșu cărămiziu cu model floral și geometric

  Stofă roșu cărămiziu cu model floral și geometric este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • Tapițerie neagră cu model floral și geometric

  Stofă neagră cu model floral și geometric

  Stofă neagră cu model floral și geometric este recomandată pentru tapițat de mobilier. Compoziție: 100% poliester. Lățime: 140 cm. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
 • tapiterie clasica dungi ghirlande alb bej ivoar negru

  Tapiterie clasica bej cu borduri inguste negre

  Tapiterie bej cu model clasic negru in dungi late cu motive florale . Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi. Compozitia este 75% poliester si 25 % bumbac iar latimea de 2.05m .
  80,00 RON
 • Tapiterie clasica bej cu medalioane florale

  Tapiterie clasica bej cu medalioane florale

  Matase groasa pentru tapitat cu model clasic, cu medalioane florale. Fondul este bej iar medalioanele sunt vernil foarte pal. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi si draperii (sensul modelului este pe lungimea materialului). Compozitia este 100% poliester iar latimea de 1,6 m . Este un produs pe bază de comandă, la care se percepe un avans. Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
 • Tapițerie crem cu crizanteme mari

  Tapițerie crem cu crizanteme mari

  Tapițeria pe fond crem cu crizanteme mari în nuanțe de bej, capucino, gri și kaki . Este o țesătură ușor plușată. Lățime material: 1,45 m. Are compoziție de poliester 100% . Se vinde la metrul liniar.
  40,00 RON
 • tapiterie clasica geometrica alb

  Tapiterie cu romburi

  Tapiterie cu model in carouri si dungi culoare alb cu tenta de gri. Se foloseste atat la tapitarea obiectelor de mobilier cat si la confectionarea de cuverturi si draperii. Compozitia este 75% poliester si 25 % bumbac iar latimea de 1,95m . Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
 • Tapițerie gri deschis cu crizanteme

  Tapițerie gri deschis cu crizanteme

  Tapițeria pe fond gri foarte decshis cu flori mari în nuanțe de gri, kaki, oliv. Este o țesătură ușor plușată. Lățime material: 1,45 m. Are compoziție de poliester 100% și poate fi achiziționta la metrul liniar.
  40,00 RON
 • Tapițerie mov cu frunze mari albe, turcoaz, kaki și negre

  Tapițerie mov cu frunze mari

  Tapițerie mov cu frunze mari albe, negre, turcoaz și kaki. Are o lățime de 1,45 m. Se vinde la metru liniar. Compoziție: 100% poliester.
  40,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
8 articole
 1. 1