Tapițerie bleu cu model floral bej și albastru turcoaz

Tapițerie bleu cu flori bej și albastru turcoaz

Tapițerie bleu cu flori bej și albastru turcoaz. Fondul este texturat, iar florile sunt ușor gofrate. Țesătura are fir lameé argintiu care se vede foarte discret.
Are o lățime de 145 cm, iar compoziția 100% poliester.
Se vinde la metru liniar.
60,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Tapițerie pe fond bleu cu flori bej și albastru turcoaz. Este potrivită pentru amenajări în stil vintage, shabby chic, modern, etc. Este potrivită și pentru confecționarea diferitelor obiecte de decor (perne decorative, etc.)
Se recomanda : - Spalare manuala sau in masina de spalat la 30°C fara inalbitor; - In cazul tapiteriilor, sa se curete cu un burete umezit in apa cu detergenti lichid; - Sa se centrifugheze usor; - Sa se usuce prin zvantare; - A nu se curata chimic; - Se calca la temperaturi medii 150°C (2 buline ). Compozitia precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta pozitionata pe ambalajul produsului sau pe balotul de metraj/mostra de material. Acestea sunt specifice produsului si este obligatorie consultarea lor. Asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor că produsele comercializate nu pun în pericol viaţa, sănătatea şi securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele specifice in vigoare. Tapiterie din poliester, acril sau alte fibre sintetice - Curatare se spala manual sau in masina de spalat la 30-40°C . - Stoarcerea se face manual prin rasucirea materialuluisau prin centrifugare in masina de spalat si se lasa apoi la uscat . - Se calca la temperaturi de max 110°C / o bulina/ nivel poliester sau nailon. Tapiteria din imitatie de piele (musama) - Se sterge cu o carpa umeda si nu se calca. Recomandari: - Alegerea tapiterie se face in functie de tapet, de covor sau de perdele/draperii, astfel incat sa se creeze un tot unitar, o armonie. Covorul nu trebuie sa acopere inotdeauna toata podeaua ci trebuie sa fie bine pozitionat in functie de mobilier. Achizitionati intotdeauna o rezerva pentru eventuale reparatii ulterioare.