Tapet

Cele mai noi colectii de tapet italian va astepta in showroom-urile noastre!

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • fototapet avengers

  Fototapet Avengers- Age of Ultron

  Fototapet din colectia Avengers cu eroii principali. Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este compus din 4 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  200,00 RON
 • Fototapet BOTANICA XXL4-035

  Fototapet BOTANICA XXL4-035

  Fototapetul face parte din catalogul Flowers&Textures și este un peisaj floral. Este semilavabil, pe suport din fibre nețesute și NU are adeziv inclus. Este alcătuit din 4 bucați și are dimensiuni 368 x 248 cm. Livrabil în maxim 4 zile lucrătoare.
  400,00 RON
 • Fototapet CORRO 8-939

  Fototapet CORRO 8-939

  Fototapetul face parte din catalogul Flowers&Textures și are model floral. Este semilavabil, pe suport de hârtie și are adeziv inclus. Este alcătuit din 8 bucați și are dimensiuni 368 x 254 cm. Livrabil în maxim 4 zile lucrătoare.
  300,00 RON
 • fototapet disney Ariel

  Fototapet Disney - Ariel

  Fototapet din colectia Disney ce o reprezinta pe Ariel in taramul subacvatic. Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este compus din 4 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  220,00 RON
 • fototapet disney cars fulger

  Fototapet Disney - Cars Race

  Fototapet din colectia Disney ce reprezinta cursa masinilor din desenele animate "Cars" Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este compus din 4 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  200,00 RON
 • fototapet printese

  Fototapet Disney - Castelul cu printese

  Fototapet din colectia Disney ce reprezinta toate printesele in curtea unui castel. Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este alcatuit din 8 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  350,00 RON
 • fototapet disney winnie the pooh in expeditie

  Fototapet Disney - Expeditia lui Winnie the Pooh

  Fototapet din colectia Disney ce-l reprezinta pe Winnie the Pooh si prietenii sai in expeditie. Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este compus din 4 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  200,00 RON
 • fototapet disney familia frozen

  Fototapet Disney - Familia Frozen

  Fototapet din colectia Disney ce reprezinta cele doua personaje din povestea Frozen. Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este alcatuit din 8 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  350,00 RON
 • fototapet disney frozen printesa zapezii

  Fototapet Disney - Frozen Snow Queen

  Fototapet din colectia Disney ce reprezinta un peisaj de iarna cu printesa zapezii din Frozen. Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este compus din 4 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  220,00 RON
 • fototapet disney lunca zanelor

  Fototapet Disney - Lunca zanelor

  Fototapet din colectia Disney ce reprezinta o lunca plina cu zane zburatoare. Este semilavabil, pe suport de hartie si are adeziv inclus. Este alcatuit din 8 bucati. Livrabil in maxim 4 zile lucratoare.
  350,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole