Perdea cărămizie din organza cu reflexii galbene

Perdea cărămizie din organza cu reflexii galbene

Perdea cărămizie din organza cu model floral amprentat, cu reflexii galbene.
La partea de jos are fir de plumb.
Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,90 m.
Are compozitie de poliester 100%.
30,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea cărămizie din organza cu model floral amprentat și reflexii galbene. Modelul este omogen pe toată suprafața. Potrivita camerelor clasice, neoclasice și moderne.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).