Produse hotel si restaurant

Lenjerii de pat albe din damast si tesaturi pentru fete de masa.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • tesatura vintage trandafiri mov# draperie clasica# tapiterie vintage trandafiri malbastri# fata de masa vintage trandafiri bujori albastri

  Țesătură cu bujori albaștri

  Tesatura cu model floral potrivita pentru draperii, tapiterie, cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa.. Tesatura are textura bumbacoasa si seamana cu o panza de bumbac. Se vinde la metru liniar si are latimea de 1.80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
 • tesatura cu fluturi#tapiterie cu fluturi

  Țesatură cu fluturi

  Tesatura cu fluturi colorati potrivita pentru draperii, tapiterie, cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa.. Tesatura are textura bumbacoasa si seamana cu o panza de bumbac. Se vinde la metru liniar si are latimea de 1.80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
 • tesatura Marelyn Monroe#tapiterie Marelyb Monroe

  Țesătură Marylin Monroe

  Tesatura cu ipostaze ale actritei Marelyn Monroe potrivita pentru draperii, tapiterie, cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa.. Tesatura are textura bumbacoasa si seamana cu o panza de bumbac. Se vinde la metru liniar si are latimea de 1.80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
 • tesatura fata de masa tosie model rustic carouri

  Tesatura rosie cu carouri

  Tesatura alba cu model in carouri realizat din impletituri, potrivita pentru fete de masa. Latimea materialului este de 1.6 m si are o compozitie de bumbac 100%. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
4 articole
 1. 1