Produse hotel si restaurant

Lenjerii de pat albe din damast si tesaturi pentru fete de masa.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Lenjerie din damast alb - 1 persoana

  Lenjerie din damast alb - 1 persoana

  Lenjerie din damast satinat cu dungi, speciala pentru paturile de hotel. Atat fata de plapuma cat si perna sunt cusute cu flep. Compozitie din bumbac 100% import Austria Dimensiuni : - Fata de plapuma 140/200 cm - Cearceaf 140/230 cm - Fata de perna 1 buc 50/70 cm Pentru comenzi de peste 20 bucati pretul devine 75 lei.
  100,00 RON
 • tesatura fata de masa alba model rustic carouri

  Tesatura alba cu carouri

  Tesatura alba cu model in carouri realizat din impletituri, potrivita pentru fete de masa. Latimea materialului este de 1.6 m si are o compozitie de bumbac 100%. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • tesatura vintage trandafiri mov# draperie clasica# tapiterie vintage trandafiri malbastri# fata de masa vintage trandafiri bujori albastri

  Țesătură cu bujori albaștri

  Tesatura cu model floral potrivita pentru draperii, tapiterie, cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa.. Tesatura are textura bumbacoasa si seamana cu o panza de bumbac. Se vinde la metru liniar si are latimea de 1.80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
 • tesatura cu fluturi#tapiterie cu fluturi

  Țesatură cu fluturi

  Tesatura cu fluturi colorati potrivita pentru draperii, tapiterie, cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa.. Tesatura are textura bumbacoasa si seamana cu o panza de bumbac. Se vinde la metru liniar si are latimea de 1.80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
 • tesatura Marelyn Monroe#tapiterie Marelyb Monroe

  Țesătură Marylin Monroe

  Tesatura cu ipostaze ale actritei Marelyn Monroe potrivita pentru draperii, tapiterie, cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa.. Tesatura are textura bumbacoasa si seamana cu o panza de bumbac. Se vinde la metru liniar si are latimea de 1.80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
 • tesatura fata de masa tosie model rustic carouri

  Tesatura rosie cu carouri

  Tesatura alba cu model in carouri realizat din impletituri, potrivita pentru fete de masa. Latimea materialului este de 1.6 m si are o compozitie de bumbac 100%. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
6 articole
 1. 1