tesatura vintage trandafiri mov# draperie clasica# tapiterie vintage trandafiri malbastri# fata de masa vintage trandafiri bujori albastri

Țesătură cu bujori albaștri

Tesatura cu model floral potrivita pentru draperii, tapiterie, cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa..
Tesatura are textura bumbacoasa si seamana cu o panza de bumbac.
Se vinde la metru liniar si are latimea de 1.80 m.
Are compozitie de poliester 100%.
60,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Este o draperie vesela si eleganta, potrivita pentru incaperi amenajate clasic dar si modern.
Materialul se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare cu o centrifugare usoara. Se usuca prin atarnare si zvantare sau in masina de uscat rufe. Se se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina).
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus). Materialul se preteaza si la tapitarea mobilierului, confectionarea de cuverturi de pat, perne decorative si fete de masa.