Societatea noastră cunoaşte importanţa prelucrării datelor cu caracter personal şi se angajează să protejeze confidenţialitatea şi securitatea acestora prin respectarea Regulamentului 2016/679(în continuare GDPR).

Conform cerinţelor GDPR privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, SC HERTEX SRL administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care le prelucrează, în contextul desfăşurării obiectului de activitate. Prezenta procedură se aplică prelucrării datelor cu caracter personal, efectuată total sau parţial prin mijloace automatizate, precum şi prelucrării prin alte mijloace decât cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidenţă a datelor sau care sunt destinate să facă parte dintr-un sistem de evidenţă a datelor.

Completarea datelor personale pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră ca acestea să intre în baza de date a SC HERTEX SRL care primește astfel dreptul să  prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Datele dumneavoastră personale sunt utilizate pe teritoriul României și sunt colectate în scopul confirmării telefonice a comenzii dumneavoastră, a întocmirii facturii pentru produsele achiziționate pe site-ul www.cerbulalbastru.ro și livrării prin firmele de curierat Urgent Cargus sau Transilvania Post la adresa oferită în formularul de comandă.

Durata păstrării acestor date este conform cu prevederilor legale. Vă puteți exercita oricand următoarele drepturi: dreptul de a fi informat, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul de stergere, dreptul de a restrictiona procesarea, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la obiectii, drepturi legate de luarea de decizii automatizate si de profilare. 

În scopul desfăşurării activităţii comerciale, SC HERTEX SRL poate prelucra și stoca, pe toată durata activității companiei, datele dvs. cu caracter personal, inclusiv numele, prenumele, adresa, telefonul, adresa de e-mail, în baza formularelor, declaraţiilor şi documentelor de orice fel depuse, redactate sau completate. Ne angajăm, să ștergem toate datele personale ne-esențiale după expirarea termenelor legale referitoare la stocarea datelor privind contractele comerciale și ale situațiilor fiscale (5 ani).

 

GENERALITĂȚI

Toate datele personale vor fi considerate confidențiale. Datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră sunt procesate, utilizate și stocate în scopul procesării și executării comenzii dumneavoastră. Dacă este necesar, datele dumneavoastră sunt, de asemenea, transmise partenerilor de servicii necesari (de exemplu, serviciile de transport), fiind procesate și utilizate de ultimii doar în scopul realizării comenzilor. La primirea notificării dumneavoastră de refuz sau revocare, noi nu vă vom mai utiliza sau procesa datele corespunzătoare în scopuri interne.

CE SUNT DATELE CU CARATCTER PERSONAL?

Datele care vă identifică personal sunt date care pot fi utilizate în mod explicit pentru a vă identifica. Acestea sunt date cum ar fi: numele, CNP, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail.

 

UNDE COLECTĂM ACESTE INFORMAȚII?

Noi stocăm textul contractului și vă trimitem datele comenzii prin e-mail. Puteți citi aici termenii și condițiile, în orice moment: http://www.http://cerbulalbastru.ro/termeni-si-conditii. Puteți vizualiza comenzile trecute în contul dumneavoastră de client. Datele dumneavoastră vor fi stocate într-o zonă special protejată a cerbulalbastru.ro și vor fi arhivate numai dacă dumneavoastră ni le puneți la dispoziție în mod explicit.

 

ÎN CE SCOP UTILIZĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ?

Datele dumneavoastră sunt utilizate pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a gestiona achizițiile de produse sau servicii, pentru a vă răspunde întrebărilor. HERTEX SRL are nevoie de datele dumneavoastră în primul rând pentru procesarea comenzilor și plăților și, de asemenea, colectează date statistice cu privire la utilizarea magazinului online. Aceste date sunt stocate separat de datele cu caracter personal și nu permit tragerea niciunei concluzii cu privire la persoanele individuale. cerbulalbastru.ro evaluează aceste date pentru a adapta oferta online și serviciile oferite necesităților dumneavoastră specifice. Separând datele demografice de datele cu caracter personal, confidențialitatea dumneavoastră este protejată continuu.

Informațiile pe care ni le comunicați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini, a evalua serviciile noastre și a preîntampina încalcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

 

 

ANEXĂ

 

 

 

Model de formular de retragere

 

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract)

 

 

 

 

 

Către SC HERTEX SRL, care funcţionează sub denumirea comercială de CERBUL ALBASTRU (email: cerbul_albastru@yahoo.com)

 

 

 

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse:

 

 

 

 

 

 

 

Comandate la data de.................../primite la data de..............

 

Numele consumatorului......................

 

Adresa consumatorului.......................

 

Semnătura consumatorului (doar în cazul în care acest formular este notificat în scris)