Perdele

Cele mai fine si elegante perdele clasice si moderne, cu diferite texturi si modele, potrivite pentru interioare deosebite.

Sorteaza dupa: Nume /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Perdea tull brodată baroc bej perle 315 cm

  Perdea ivoar cu baroc bej și aplicații de perle

  Perdea pe suport de tulle ivoar brodată cu model baroc bej conturat cu crem. Are fir lamé auriu aplicații de perle. Partea de jos este prevăzută cu colțișori brodați. Are o lățime de 315 cm, compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 • PERDEA CU SPONGE BOB

  Perdea "Spongebob pantaloni pătrați"

  Perdea din voal pe fond alb cu personaje din desenele animat "Spongebob pantaloni pătrați". Se vinde la metru liniar si are lăţimea de 2,80 m. Are plumb jos. Are compoziţie de poliester 100%.
  30,00 RON
 • Perdea cu buchețele de lavandă

  Perdea albă brodată cu buchețele de lavandă lățime 220 cm

  Perdea din voal alb brodată cu buchețele de lavandă. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 220 cm. Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
 • Perdea din voal alb brodată cu buchețele de lavandă

  Perdea albă brodată cu buchețele de lavandă lățime 60 cm

  Perdea din voal alb brodat cu buchețele de lavandă. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 60 cm. La partea de sus este prevăzută cu orificii pentru introducerea barei. Se vinde la metru liniar.
  60,00 RON
 • Perdea albă brodată în șnur cu cercuri și fir lame argintiu

  Perdea albă brodată cu cercuri și fir lame argintiu

  Perdea albă brodată cu șnur în cercuri și fir lame argintiu pe suport de tull. Modelul are colțisori în partea de jos a perdelei, iar broderia este dispusa omogen pe toată suprafața . Lățimea perdelei este 2,80 m (înălțimea). Se vinde la metru liniar, iar compozitia este poliester 100%.
  100,00 RON
 • perdea brodata cu frunzulite ghirlande

  Perdea albă brodată cu ghirlande de frunze

  Perdea albă brodată cu model clasic sub formă de borduri pe suport de tull. Între borduri modelul este completat cu ghirlande de frunze stilizate. Are colțișori brodați în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 40,00 RON

 • perdea scurtă 45 cm

  Perdea albă brodată cu lățime de 45 cm

  Perdea albă brodată cu linii ondulate. în partea de sus și jos este prevăzută cu colțișori. are o lățime de 45 cm, compoziție 100% poliester. În partea de sus este prevăzută cu orificii pentru bara perdeluță. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
 • Perdea albă brodată cu linii ondulate diverse lățimi

  Perdea albă brodată cu linii ondulate diverse lățimi

  Perdea albă brodată cu linii ondulate pe suport de tull. Modelul este dispus în două borduri. Partea de sus este prevăzută cu orificii pentru bară perdeluță. Poate fi achiziționată pe două lățimi: 55 cm respectiv 90 cm, compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
 • Perdea albă brodată cu model clasic

  Perdea albă brodată cu model clasic

  Perdea albă brodată cu model clasic sub formă de borduri pe suport de tull. Între borduri modelul este completat cu ghirlande de frunze stilizate. Are colțișori brodați în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 40,00 RON

 • Perdea albă brodată

  Perdea albă brodată cu model floral clasic

  Perdea albă pe suport de tull cu model floral clasic organizat în borduri. La partea de jos este prevăzută cu colțișori brodați. Compoziție 100% poliester, lățime 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole