Perdele

Cele mai fine si elegante perdele clasice si moderne, cu diferite texturi si modele, potrivite pentru interioare deosebite.

Sorteaza dupa: Nume /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Perdea turcoaz din organza

  Perdea turcoaz din organza

  Perdea turcoaz din organza. Are fir de plumb în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,90 m. Compozitie: poliester 100%.
  30,00 RON
 • Perdea din voal pe fond albastru cu Spongebob pantaloni pătrați

  Perdea "Spongebob pantaloni pătrați"

  Perdea din voal pe fond alb cu personaje din desenele animat "Spongebob pantaloni pătrați". Se vinde la metru liniar si are lăţimea de 2,80 m. Are plumb jos. Are compoziţie de poliester 100%.
  30,00 RON
 • Perdea alb/negru brodată cu șnur

  Perdea alb/negru brodată cu șnur

  Perdea alb/negru brodată cu șnur sub formă de linii ondulate pe suport de tull alb. Modelul este omogen pe toată suprafața. Partea de jos are colțișori brodați. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 2,80 m. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 • Perdea din voal alb cu lavandă

  Perdea albă brodată cu buchețele de lavandă lățime 220 cm

  Perdea din voal alb brodată cu buchețele de lavandă. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 220 cm. Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
 • Perdea din voal alb brodată cu buchețele de lavandă

  Perdea albă brodată cu buchețele de lavandă lățime 60 cm

  Perdea din voal alb brodat cu buchețele de lavandă. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 60 cm. La partea de sus este prevăzută cu orificii pentru introducerea barei. Se vinde la metru liniar.
  60,00 RON
 • Perdea albă brodată în șnur cu cercuri și fir lame argintiu

  Perdea albă brodată cu cercuri și fir lame argintiu

  Perdea albă brodată cu șnur în cercuri și fir lame argintiu pe suport de tull. Modelul are colțisori în partea de jos a perdelei, iar broderia este dispusa omogen pe toată suprafața . Lățimea perdelei este 2,80 m (înălțimea). Se vinde la metru liniar, iar compozitia este poliester 100%.
  100,00 RON
 • perdea brodata cu frunzulite ghirlande

  Perdea albă brodată cu ghirlande de frunze

  Perdea albă brodată cu model clasic sub formă de borduri pe suport de tull. Între borduri modelul este completat cu ghirlande de frunze stilizate. Are colțișori brodați în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 40,00 RON

 • Perdea albă brodată cu model clasic

  Perdea albă brodată cu model clasic

  Perdea albă brodată cu model clasic sub formă de borduri pe suport de tull. Între borduri modelul este completat cu ghirlande de frunze stilizate. Are colțișori brodați în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 40,00 RON

 • Perdele brodate pe tull

  Perdea albă cu broderie bicoloră ivoar cu portocaliu deschis

  Perdea din tull alb cu broderie florală bicoloră ivoar cu portocaliu dechis. În partea de jos este prevăzută cu colțișori semirotunzi, în rest modelul este reprezentat de flori mărunte răspândite omogen pe toată suprafața. Lățime: 2,80 m. Compozitie: poliester 100%. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Perdea albă cu fir lame argintiu

  Perdea albă cu fir lame argintiu

  Perdea albă cu model floral, perforații și fir lame argintiu. Partea de jos se termină în colțișori. Lățimea perdelei este 3,35 m (inaltimea). Se vinde la metru liniar, iar compoziția este poliester 100%.
  60,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole