Perdele

Cele mai fine si elegante perdele clasice si moderne, cu diferite texturi si modele, potrivite pentru interioare deosebite.

Sorteaza dupa: Nume /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Broderie mov lățime 0,55 cm

  Broderie mov lățime 0,55 cm

  Broderie mov cu motive florale lată de 55cm. Se vinde la metru liniar iar compozitia este poliester 100%.
  40,00 RON
 • Perdea "Curcubeu"

  Perdea "curcubeu"

  Perdea din voal colorat ( roz, albastru turcoaz, verde turcoaz și portocaliu). Culorile sunt pastelate și sunt dispuse în linii verticale, iar trecerea de la o nuanță la alta se face prin degradee. Nu are fir de plumb în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.
  20,00 RON
 • Perdea turcoaz din organza

  Perdea turcoaz din organza

  Perdea turcoaz din organza. Are fir de plumb în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,90 m. Compozitie: poliester 100%.
  30,00 RON
 • Perdea din voal pe fond albastru cu Spongebob pantaloni pătrați

  Perdea "Spongebob pantaloni pătrați"

  Perdea din voal pe fond alb cu personaje din desenele animat "Spongebob pantaloni pătrați". Se vinde la metru liniar si are lăţimea de 2,80 m. Are plumb jos. Are compoziţie de poliester 100%.
  30,00 RON
 • Perdea alb/negru brodată cu șnur

  Perdea alb/negru brodată cu șnur

  Perdea alb/negru brodată cu șnur sub formă de linii ondulate pe suport de tull alb. Modelul este omogen pe toată suprafața. Partea de jos are colțișori brodați. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 2,80 m. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 • Perdea albă brodată cu model floral mărunt

  Perdea albă brodată cu buline și bordură în zig-zag

  Perdea albă brodată cu model floral stilizat mărunt pe suport de tull. Are colțișori în zig-zag, brodați în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 40,00 RON

 • Perdea albă brodată în șnur cu cercuri și fir lame argintiu

  Perdea albă brodată cu cercuri și fir lame argintiu

  Perdea albă brodată cu șnur în cercuri și fir lame argintiu pe suport de tull. Modelul are colțisori în partea de jos a perdelei, iar broderia este dispusa omogen pe toată suprafața . Lățimea perdelei este 2,80 m (înălțimea). Se vinde la metru liniar, iar compozitia este poliester 100%.
  100,00 RON
 • perdea brodata cu borduri din ovale

  Perdea albă brodată cu forme ovale

  Perdea albă brodată cu borduri cu forme ovale pe suport de tull. Între borduri are niște linii șerpuite. Are colțișori brodați în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 40,00 RON

 • Perdea albă pe suport de tull cu ghirlande de frunze

  Perdea albă brodată cu ghirlande

  Perdea albă pe suport de tull brodată cu ghirlande de frunze și fir lame argintiu. Partea de jos se termină în colțișori. Lățimea perdelei este 2,80 m (inaltimea). Se vinde la metru liniar, iar compoziția este poliester 100%.
  100,00 RON
 • perdea brodata cu frunzulite ghirlande

  Perdea albă brodată cu ghirlande de frunze

  Perdea albă brodată cu model clasic sub formă de borduri pe suport de tull. Între borduri modelul este completat cu ghirlande de frunze stilizate. Are colțișori brodați în partea de jos. Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m. Compozitie: poliester 100%.

  Pret normal: 60,00 RON

  Special Price 40,00 RON

Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole