Perdea "Curcubeu"

Perdea "curcubeu"

Perdea din voal colorat ( roz, albastru turcoaz, verde turcoaz și portocaliu). Culorile sunt pastelate și sunt dispuse în linii verticale, iar trecerea de la o nuanță la alta se face prin degradee.
Nu are fir de plumb în partea de jos.
Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m.
Compozitie: poliester 100%.
20,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea din voal în dungi verticale colorate în degradee . Modelul este omogen pe toată suprafața. Potrivită pentru camerele amenajate în stil modern, vintage, mediteranean, etc.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).