Perdea brodată model baroc cu catifea

Perdea brodata model baroc cu catifea

Perdea din tull cu broderie sparta si aplicatii de catifea cu model baroc.
Latimea perdelei este 2,8 m (inaltimea) si are o bordura cu coltisori la baza si una la mijloc incadrata de 2 randuri de medalioane cu broderie pe catifea.
Se vinde la metru liniar iar compozitia este poliester 100%.
300,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Este o perdea deosebit de pretioasa si rafinata, atat prin broderia fina cat si prin textura catifelei crem ivoar. Confera o eleganta rafinata oricarei amenajari. Face parte din colectia de perdele si draperii lux 2015- 2016.
Perdeaua se spala manual sau in masina de spalat automata, fara inalbitor, la 30-40 de grade Celsius si program scurt sau program specific pentru perdele. Se usuca prin atarnare si zvantare sau in masina de uscat rufe. Se se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina). Nu se foloseste inalbitor.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).