Perdea tull brodată baroc bej perle 315 cm

Perdea ivoar cu baroc bej și aplicații de perle

Perdea pe suport de tulle ivoar brodată cu model baroc bej conturat cu crem. Are fir lamé auriu aplicații de perle. Partea de jos este prevăzută cu colțișori brodați. Are o lățime de 315 cm, compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
100,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Se potrivește pentru încăperi amenajate în stil clasic.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).