Perdea albă tull crini regali brodați

Perdea albă din tull brodată cu crini regali stilizați

Perdea albă din tull brodată cu crini regali stilizați. Modelul este omogen pe toată suprafața. În partea de jos are colțișori brodați. Are o lățime de 305 cm, compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
60,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea albă brodată cu crini regali stilizați. Este potrivită pentru mai multe stiluri de amenajări: clasice, shabby chic, eclectic, etc.
Perdeaua se spala manual sau in masina de spalat automata, fara inalbitor, la 30-40 de grade Celsius si program scurt sau program specific pentru perdele. Se usuca prin atarnare si zvantare sau in masina de uscat rufe. Se se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina). Nu se foloseste inalbitor.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).