Perdea cu medalioane bej și aplicații de cristale

Perdea bej auriu pal cu medalioane brodate și cristale

Perdea pe suport de tull ivoar cu medalioane clasice bej deschis, brodate și aplicații de cristale. Broderia are fir lameé auriu.
În partea de jos are o bordură formată din colțișori și un șir de medalioane de 55 cm. Pe înălțime mai are două borduri de medalioane de 25 cm. Bordurile sunt legate între ele cu ghirlande florale.
Are o lățime de 3,20 m, compoziție 100% poliester.
Se vinde la metru liniar.
200,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea brodată cu medalioane clasice și aplicații de cristale. Este potrivită pentru amenajări clasice, neoclasice, etc. având în vedere că are lățime mare este recomandată pentru încăperi cu înălțimi mari.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).