Perdea albă brodată cu model clasic

Perdea albă brodată cu model clasic

Perdea albă brodată cu model clasic sub formă de borduri pe suport de tull. Între borduri modelul este completat cu ghirlande de frunze stilizate. Are colțișori brodați în partea de jos.
Se vinde la metru liniar și are latimea de 2,80 m.
Compozitie: poliester 100%.

Pret normal: 60,00 RON

Special Price 40,00 RON

- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea albă pe suport de tull brodată cu model clasic organizat în borduri, iar între ele. Este potrivită pentru camere în stil clasic, neoclasic sau eclectic. Modelul este omogen pe toată suprafața.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).