Perdea bej imitație de in

Perdea bej imitație de in

Perdea bej imitație de in cu bride potrivită pentru încăperi în stil rustic, vintage sau modern. Bridele vin pe orizontală.
În partea de jos are fir de plumb.
Se vinde la metru liniar și are latimea de 3 m.
Compozitie: poliester 100%.
50,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea bej cu bride. Țesătura este imitație de in și este potrivită pentru încăperi amenajate în stil rustic, vintage sau chiar modern.Perforațiile sunt sub formă de dungi pe verticală. Modelul este omogen pe toată suprafața.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).