Perdea albă cu bordură  florală

Perdea albă cu bordură florală

Perdea albă brodată cu model floral pe voal. În partea de jos are o bordură din ghirlande de flori ondulate pe o lățime de 31 cm. În rest modelul este reprezentat de frunze mărunte răspândite pe alocuri, omogen pe toată suprafața. Are o lățime de 2,80 m și se vinde la metru liniar.
Compozitie: poliester 100%.
60,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea albă brodată cu model floral pe suport de voal. Este potrivită pentru camere în stil clasic, neoclasic, vintage. Modelul este omogen pe toată suprafața.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).