Perdea brodată tull ivoar/bej

Perdea brodată cu borduri de frunze bej/ivoar

Perdea brodată cu borduri de frunze bej/ ivoar cu fir lame auriu pe suport de tull . Modelul este compus din 4 borduri cu lățimi diferite: 28 cm, 19 cm, 23 cm, 19 cm.
Comopziție: 100% poliester. Lățime 280 cm.
Se vinde la metru liniar.
40,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea brodată cu borduri de frunze. Este potrivită pentru amenajări în stil clasic, neoclasic, eclectic, etc.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).