Perdea brodată cu medalioane din catifea bej

Perdea brodată cu medalioane din catifea bej

Perdea brodată pe suport de tull ivoar cu medalioane din catifea bej. Bordura marginală formată din colțișori și medalioane este lată de 40 cm, un medalion are 29 cm lungime. Distanța dintre medalioane este de 30 cm. Compoziție 100% poliester, are lățime 300 cm. Se vinde la metru liniar.
150,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea pe suport de tull cu medalioane ovale din catifea bej. Este destinată pentru amenajări în stil clasic, eclectic, etc.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).