Perdea bicoloră alb/turcoaz cu model floral și geometric

Perdea bicoloră alb/turcoaz model floral și geometric

Perdea bicoloră alb/turcoaz brodată pe suport de tull cu model floral și geometric (semicercuri, cercuri, romburi) dispus în patru borduri cu dimensiuni diferite:
*Bordura 1 (marginală) și 3 au 23 cm;
*Bordurile 2 și 4 au 14 cm;
Între borduri modelul este dispus în romburi.
Partea de jos se termină în colțișori brodați.
Compoziție 100% poliester.
Are o lățime de 2,80 m și se vinde la metru liniar.
40,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea bicoloră alb/turcoaz brodată pe tull . Este potrivită pentru amenajări în stil modern.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).