Perdea imitație de in albă cu linii

Perdea albă imitație de in cu linii verticale crem, bej și albe

Perdea albă imitație de in cu linii verticale bej, crem și albe. Are aspect bumbăcos. Compoziție 100% poliester, lățime 2,80 m. Nu are fir de plumb la partea de jos. Se vinde la metru liniar.
40,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea albă imitație de in cu aspect bumbăcos și linii verticale bej, crem și albe. este potrivită pentru amenajări moderne, vintage, etc.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).