pERDEA IMITAȚIE DE IN ALB CU DUNGI ALBASTRU TURCOZ

Perdea albă imitație de in cu dungi albastre turcoaz

Perdea albă imitație de in cu dungi albastre turcoaz verticale pe înălțimea încăperii. Compoziție 100% poliester, lățime 305 cm. La partea de jos este prevăzută cu fir de plumb. Se vinde la metru liniar.
20,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Este potrivită pentru amenajări în stil modern.
Perdeaua se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) si se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare fara centrifugare sau cu o centrifugare usoara. Se usuca prin zvantare si poate fi pusa pe sina/garnisa chiar si umeda in cazul in care nu este foarte sifonata deoarece fiind subtire nu retine multa apa.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).