Perdea albă imprimată cu ceșcuțe de cafea

Perdea albă cu ceșcuțe de cafea și flori

Perdea albă imprimată cu ceșcuțe de cafea. La partea de jos are o bordură din linii orizontale albastru turcoaz deschis cu lățime de 108 cm. Este prevăzută cu fir de plumb. Compoziție 100% poliester, lățime 280 cm. Se vinde la metru liniar.
50,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Perdea imprimată cu ceșcuțe de cafea și flori. Este potrivită pentru bucătărie.
Perdeaua se calcă la temperaturi specifice poliesterului (o bulina) și se spală manual în apă călduță cu detergent sau în mașina de spălat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o șifona foarte tare, se alege un program de spălare fără centrifugare sau cu o centrifugare ușoara. Se usucă prin zvântare și poate fi pusă pe șina/garniță chiar și umeda în cazul în care nu este foarte șifonata deoarece fiind subțire nu reține multă apa.
Pentru a putea fi montată pe garnișă, se scurtează pentru a obține înălțimea dorită și se coase rejansa în partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomandă a se calcula dublul lungimii barei sau șinei pe care se montează perdeaua. Înălțimea se stabilește de obicei astfel încât să rămână 2-3 cm până la podea sau chiar să atârne bogată pe podea (se calculează aproximativ 20-25 cm în plus).