Pânză topită de in crem sau alb

Pânză de in topit albă sau crem

Pânză de in topit albă sau crem. Au lățimi diferite:
Varianta albă are o lățime de 110 cm, iar cea crem are lățime 120 cm.
Este o pânză simplă și un suport excelent pentru o idee creativă. Are proprietăți termo-reglatoare, antistatice, antibacteriene și antimicotice.
Este utilă pentru confecționarea de articole textile tradiționale (ii, cămăși bărbați), rochii, fuste, articole de decor.
Este ideală atât pentru broderia manuală, cât și pentru cea mecanică.
Compoziție: in 100%.
Se vinde la metru liniar.

* Campuri Obligatorii

30,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Pânză de in. Este recomandată pentru rochii, fuste, cămăși, bluze etc. Inul este alegerea perfectă pentru a fi purtat vara.
Inul este o ţesătură foarte rezistentă la temperaturi ridicate, se poate spăla uşor, dar se şifonează repede. Este extrem de răcoros şi aerisit din fibre naturale. Dacă se spală şi se usucă la maşină, urmaţi instrucţiunile de temperatură de pe ţesătură. Inul trebuie călcat cât este încă umed pentru a nu rămâne şifonat. Compozitia precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta pozitionata pe ambalajul produsului sau pe balotul de metraj/mostra de material. Acestea sunt specifice produsului si este obligatorie consultarea lor. Asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor că produsele comercializate nu pun în pericol viaţa, sănătatea şi securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele specifice in vigoare.