Pânză țesută din lână

Pânză țesută din lână

Pânză țesută din lână 100% culoare bej . Are proprietăți termo-reglatoare, antistatice, antibacteriene și antimicotice. Pntru rochii necesită căptușire.
Este ideală atât pentru broderia manuală, cât și pentru cea mecanică.
Are o lățime 150 cm.
Se vinde la metru liniar.
50,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Este utilă pentru confecționarea de articole textile tradiționale (ii, cămăși bărbați), rochii, fuste, articole de decor.
Inul este o ţesătură foarte rezistentă la temperaturi ridicate, se poate spăla uşor, dar se şifonează repede. Este extrem de răcoros şi aerisit din fibre naturale. Dacă se spală şi se usucă la maşină, urmaţi instrucţiunile de temperatură de pe ţesătură. Inul trebuie călcat cât este încă umed pentru a nu rămâne şifonat. Compozitia precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta pozitionata pe ambalajul produsului sau pe balotul de metraj/mostra de material. Acestea sunt specifice produsului si este obligatorie consultarea lor. Asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor că produsele comercializate nu pun în pericol viaţa, sănătatea şi securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele specifice in vigoare.