Mercerie

Diverse elemente decorative ce aduc un plus de eleganta obiectelor vestimentare.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Bandă albă cu cercuri dispuse piramidal

  Bandă albă cu cercuri dispuse piramidal

  Bandă albă cu cercuri dispuse piramidal. Are lățimea de 5 cm. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
 • Cristale albastre sau mov

  Bandă cu strasuri și cristale

  Bandă decorativă cu cristale pătrate (1 cm) albastre sau mov și strasuri argintii pe marini. Este destinată pentru ținutele vestimentare de seara și se aplică prin coasere. Se vinde la metru liniar.
  80,00 RON
 • Bandă decor flori 3D perlă

  Bandă decor din catifea cu flori în 3D

  Bandă decorativă din catifea cu flori în 3D gri, ivoar sau plămâniu. Fiecare floare are diametru 6,5 cm, iar pe mijloc are aplicată o perlă. Compoziție 90% poliester, 10% plastic. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Bandă decor din mătase cu flori în 3D din catifea

  Bandă decor din mătase cu flori în 3D din catifea

  Bandă decorativă din mătase cu flori în 3D din catifea bordo, roșu aprins și roz pal. Fiecare floare are diametru 4 cm, iar pe mijloc are aplicat un stras argintiu. Compoziție 90% poliester, 10% plastic. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Bandă decor draperii maro/verde

  Bandă decor draperii cu mărgele (conuri, romburi) maro/verde

  Bandă decor draperii maro/verde cu mărgele în forme geometrice (conuri, romburi. Banda are o lățime de 2,8 cm, lățime totală cu tot cu mărgele 13 cm. Compoziție 50% poliester, 50% plastic. se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Bandă decor draperii mărgele bej/auriu antic

  Bandă decor draperii cu mărgele bej/auriu antic

  Bandă decor draperii bej cu mărgele auriu antic/bej. Banda are o lățime de 1,8 cm, lățime totală cu tot cu mărgele 9 cm. Compoziție 50% poliester, 50% plastic. se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Bandă decor draperii

  Bandă decor draperii cu mărgele bej/galben intens

  Bandă decor draperii cu mărgele. Banda bej închis cu galben intens are o lățime de 2,8 cm, lățime totală cu tot cu mărgele 12 cm. Mărgelele sunt îmbrăcate în suport textil crem cu bej. Compoziție 50% poliester, 50% plastic. se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Bandă mărgele decor draperii

  Bandă decor draperii roșu-bordo cu bej cu mărgele

  Bandă decor draperii roșu-bordo cu bej. Banda are o lățime de 1,8 cm, lățime totală cu tot cu mărgele 10 cm. Compoziție 50% poliester, 50% plastic. se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Bandă decor verde

  Bandă decorativă verde

  Bandă decorativă verde cu model floral și colțișori brodată pe suport de voal negru. Pe lângă verde se mai regăsesc auriu și negru. Are o lățime de 7 cm, compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  30,00 RON
 • Bandă decorativă bej cu cafea în lapte şi elemente geometrice

  Bandă decorativă bej și cafea în lapte cu elemente geometrice

  Bandă ornamentală bej și cafea în lapte cu elemente geometrice (cercuri, sfere, romburi) în diverse culori: bej, alb perlat, transparent, auriu clasic, auriu antic și seste destinată pentru decoraţiuni interioare. Lățime bandă = 4 cm. Lăţime bandă plus ciucuri = 10 cm. Compozitie din poliester 100%. Se vinde la metru liniar.
  35,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole