Garnise si accesorii

Solutii moderne si clasice pentru montarea perdelelor in geam si accesorii care aduc un plus de personalitate si eleganta amenajarilor.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • bare metalice garnise

  Bare metalice diametru 20 mm pentru garnise

  Barele metalice au diferite culori si dimensiuni si intra in componenta garniselor simple sau duble. Bara este goala pe interior si are un diametru de 20 mm. Se vinde la bucata iar pretul este in functie de lungime
  35,00 RON
 • Bare metalice cu diamtru de 25 cm

  Bare metalice diametru 25 mm pentru garnise

  Barele metalice au diferite culori si dimensiuni si intra in componenta garniselor simple sau duble. Bara este goala pe interior si are un diametru de 25 mm. In cazul garniselor duble, bara din fata pe care se ancoreaza draperia va fi cu diametru de 25 mm iar bara din spate pentru perdea va fi cu diametru de 20mm. Se vinde la bucata iar pretul este in functie de lungime
  45,00 RON
 • Bare metalice înfoliate cu accesorii incluse cu diametru 28 mm

  Bare metalice înfoliate cu accesorii incluse cu diametru 28 mm

  Bare metalice înfoliate. Au culoare albă și accesorii de plastic incluse: inele, console, capeți decorativi, cârliguțe de fixare a perdelei sau draperiei de galerie. Bara este goala pe interior și are un diametru de 28 mm. Șina este opțională și se achiziționează separat de bară. Se vinde la bucată, iar prețul este în funcție de lungime.
  27,00 RON
 • bare metalice pentr garnise#bare rasucite

  Bare metalice rasucite cu diametru 25 mm pentru garnise

  Barele metalice rasucite sunt o solutie foarte eleganta pentru garnisele metalice. Ele au diferite culori si dimensiuni si intra in componenta garniselor simple sau duble. Bara este goala pe interior si are un diametru de 25 mm. In cazul garniselor duble, bara din fata pe care se ancoreaza draperia va fi cu diametru de 25 mm iar bara din spate pentru perdea va fi cu diametru de 20mm. Se vinde la bucata iar pretul este in functie de lungime
  55,00 RON
 • bare metalice striate pentru garnise

  Bare metalice striate cu diametru 25 mm pentru garnise

  Barele metalice striate sunt o solutie foarte eleganta pentru garnisele metalice. Ele au diferite culori si dimensiuni si intra in componenta garniselor simple sau duble. Bara este goala pe interior si are un diametru de 25 mm. In cazul garniselor duble, bara din fata pe care se ancoreaza draperia va fi cu diametru de 25 mm iar bara din spate pentru perdea va fi cu diametru de 20mm. Se vinde la bucata iar pretul este in functie de lungime
  55,00 RON
 • bare telescopice perdele mici# bare pentru ochiuri de geam

  Bare telescopice pentru perdelute

  Sunt o solutie pentru situatiile in care perdeaua poate fi montata doar lipita de geam sau usa. Desi poate sa se alungeasca aproape odata si jumatate din lungimea ei, pentru o fixare dreapta se recomanda sa nu se alungeasca cu mai mult de 10 cm fata de lungimea ei adunata. Bara perdeluta are la capete niste capacele cu orificiu in ele pentru a se putea monta pe consolele autoadezive, Consolele autoadezive se lipesc pe rama geamului care trebuie sa fie fina pentru o aderenta perfecta. Pentru o mai buna fixare a perdelei pe geam, se pun doua bare telescopice: una sus si una jos. Se vând la bucată.
  10,00 RON
 • Capăt Bettina

  Capăt Bettina pentru bare cu diametru de 25 mm

  Capătul decorativ se alege în funcție de diametrul și culoarea barei și se asortează cu bara și celelalte accesorii. Are un șurub cu ajutorul căruia se fixează pe bară.
  80,00 RON
 • Capăt Corso pentru bare cu diametru de 20 mm

  Capăt Corso pentru bare cu diametru de 20 mm

  Capătul decorativ se alege în funcție de diametrul și culoarea barei și se asortează cu bara și celelalte accesorii. Are un șurub cu ajutorul căruia se fixează pe bară. Se pot achiziționa în mai multe culori. Capeții decorativi se vând la set de două bucăți.
  60,00 RON
 • Capăt Diva pentru bare cu diametru de 25 mm

  Capăt Diva pentru bare cu diametru de 25 mm

  Capătul decorativ se alege în funcție de diametrul și culoarea barei și se asortează cu bara și celelalte accesorii. Are un șurub cu ajutorul căruia se fixează pe bară. Se pot achiziționa în culori: auriu antic sau patyna. Capeții decorativi se vând la set de două bucăți.
  80,00 RON
 • Capăt Fanfare

  Capăt Fanfare pentru bare cu diametru de 35 mm

  Capătul decorativ se alege în funcție de diametrul și culoarea barei și se asortează cu bara și celelalte accesorii. Are un șurub cu ajutorul căruia se fixează pe bară. Se pot achiziționa în mai multe culori. Capeții decorativi se vând la set de două bucăți.
  90,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole