Garnise si accesorii

Solutii moderne si clasice pentru montarea perdelelor in geam si accesorii care aduc un plus de personalitate si eleganta amenajarilor.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • bare telescopice perdele mici# bare pentru ochiuri de geam

  Bare telescopice pentru perdelute

  Sunt o solutie pentru situatiile in care perdeaua poate fi montata doar lipita de geam sau usa. Desi poate sa se alungeasca aproape odata si jumatate din lungimea ei, pentru o fixare dreapta se recomanda sa nu se alungeasca cu mai mult de 10 cm fata de lungimea ei adunata. Bara perdeluta are la capete niste capacele cu orificiu in ele pentru a se putea monta pe consolele autoadezive, Consolele autoadezive se lipesc pe rama geamului care trebuie sa fie fina pentru o aderenta perfecta. Pentru o mai buna fixare a perdelei pe geam, se pun doua bare telescopice: una sus si una jos. Se vând la bucată.
  10,00 RON
 • Cordon pentru draperii

  Cordon draperie cu mărgele crem, bej sau maro

  Cordon cu mărgele crem, bej sau maro. Se folosesc în scop decorativ și pentru a ține adunate draperiile în părțile laterale ale geamului. Ele sunt compuse din cordon din șnur răsucit, sfere îmbrăcate în șnur textil și sfere din plastic. Au o lungime de 90 cm. Ele se fixează de o rozetă cârlig montată în perete. Se pot achiziționa pe mai multe culori. Se vând la bucată. Compoziție 90% poliester și 10% plastic.
  30,00 RON
 • Magneți decorativi floarli pe suport de sticlă

  Magneți decorativi florali pe suport pe sticlă 1

  Magneți decorativi florali argintii cu mijloc colorat pe suport de sticlă cu șnur metalic având o lungime de 20 cm. Se poate achiziționa în diverse culori: verde, alb sau maro. Se folosesc la prindere de perdele sau draperii. Se vinde la bucata.
  30,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
3 articole
 1. 1