Bare metalice înfoliate cu accesorii incluse cu diametru 28 mm

Bare metalice înfoliate cu accesorii incluse cu diametru 28 mm

Bare metalice înfoliate. Au culoare albă și accesorii de plastic incluse: inele, console, capeți decorativi, cârliguțe de fixare a perdelei sau draperiei de galerie.
Bara este goala pe interior și are un diametru de 28 mm.
Șina este opțională și se achiziționează separat de bară.
Se vinde la bucată, iar prețul este în funcție de lungime.

* Campuri Obligatorii

27,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Bare metalice sunt recomandate pentru garnișe rezistente și elegante, potrivite pentru orice tip de amenajare interioară. Diametrul de 28 mm conferă rezistenta în timp și împiedică deformarea provocată de greutatea perdelelor și draperiilor.Se recomandă ca barele de la 2,4 m si 3 m să fie susținute și la mijloc. Pentru lungimi mai mari se folosesc mai multe bare unite cu ajutorul elementelor de îmbinare și susținute la îmbinări cu console. Sunt foarte estetice și conferă eleganță încăperii în care sunt montate. Varietatea de culori este perfectă pentru putea asorta garnișa cu celelalte accesorii: lustra, aplice, manere de la mobilier sau uși, etc. Sunt garnișe mult mai trainice deoarece fiecare consolă (picior) se fixează în trei puncte.
Se pot curața cu pămătuful sau cu lavete uscate sau umezite cu lezive și soluții pentru curățenie.
Pentru o acoperire cat mai buna a ferestrelor, se folosesc garnise cel putin cu 50 cm mai lungi decat acestea, Barele pot fi sustinute de console de perete sau de tavan, in functie de ce permite spatiul. Se recomanda ca barele de la 2,4 m si 3 m sa fie sustinute si la mijloc. Pentru lungimi mai mari se folosesc mai multe bare unite cu ajutorul elementelor de imbinare si sustinute la imbinari cu console. Consolele de tavan si de perete au fiecare cate 3 orificii pentru cuie asigurand astfel o prindere perfecta indiferent de materialul din care este peretele/tavanul. Trebuie insa tinut cont de suprafata pe care se monteaza consolele si implicit trebuie stabilite corespunzator lungimea cuielor, modelul si grosimea diblurilor. Exista si console de perete in forma de capac cu un singur orificiu pentru cui ce se monteaza pe peretii laterali ferestrei, aceste console fiind folosite in situatii in care fereastra ajunge pana in tavan si ocupa tot peretele sau in situatii in care spatiul nu permite ancorarea barei de tavan si nici cu console montate perpendicular pe perete. De obicei garnisele se monteaza la cel putin 10 cm de tavan daca spatiul permite acest lucru. In cazul garniselor pentru perdea si draperie, cu 2 bare, se folosesc capate decorative pe bara din fata iar pe bara din spate se pun dopuri simple. In cazul in care avem inaltimi generoase, de peste 2,4 m , se recomanda garnisele cu bare mai groase, cu diametru de 25 mm pentru un aspect cat mai elegant dar si pentru ca din cauza inaltimii garnisa va parea si mai subtire. are metalice de diametru 20 mm sunt mult mai rezistente decat cele cu dimatru de 16 mm deoarece nu fac burta sub greutatea perdelelor si draperiilor. In situatiile in care sub geam exista calorifere foarte late, exista posibilitatea de a prelungi consolele pe care se aplica barele (console simple R sau console duble R) cu un prelungitor de 4cm. Cu toate acestea, pentru ca perdelele au pliuri la baza vor fi mai umflate si mai departate de perete iar caloriferul nu va fi atat de vizibil ca volum.