Draperii

Draperii blackout ce izolează lumina cât și draperii decorative ce se încadrează în diferite stiluri, punându-vă astfel la dispozitțe o ofertă deosebit de variată

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Catifea gri deschis cu flori pictate

  Catifea gri deschis model floral aspect pictat

  Catifea gri deschis cu aspect pictat. Un model floral are cca 60 cm. Este vertical pe înălțime organizat în trei rânduri intercalate. Compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  120,00 RON
 • Catifea cu imprimată digital stil vintage

  Catifea imprimată digital stil vintage

  Catifea pe fond în culoarea vaniliei. Are ca elemente de decor: trandafiri ciclam, păuni viu colorați, doamne îmbrăcate în stil clasic, etc. Compoziție 100% poliester, iar lățimea este de 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Draperie catifea cu model imprimată cu floral

  Catifea imprimată cu model floral

  Catifea pe fond ivoar cu model floral cu aspect pictat. Paleta de culori este foarte variată:ivoar, ciclam, roz, roșu, tonuri de verde, mov, albastru, portocaliu și maro. Compoziție 100% poliester, iar lățimea este de 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Draperie catifea imprimată digital cu fluturi

  Catifea imprimată digital cu fluturi colorați

  Catifea pe fond pastelat cu fluturi colorați. Fondul are culori pastelate și arată ca o pânză pictată. Paleta de culori este variată: tonuri de roz, verde turcoaz, grena, albastru turcoaz, portocaliu, corai, alb, negru. Compoziție 100% poliester, iar lățimea este de 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Catifea pictată

  Catifea pictată diverse culori

  Catifea cu aspect pictat diverse culori: roz prăfuit, mov prăfuit, bej, galben. Un model floral are cca 60 cm. Este vertical pe înălțime organizat în trei rânduri intercalate. Compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.
  120,00 RON
 • Draperie catifea roz texturată cu bej

  Catifea roz texturată cu bej

  Catifea roz cu suprafață texturată cu bej. Compoziție 100% poliester. Are o lățime (înălțimea încăperii) de 2,80 m. S vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 • Draperie catifea texturată

  Catifea texturată

  Catifea texturată gri albăstrui și crem-bej. Compoziție 100% poliester, lățime 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  100,00 RON
 • Draperie bej cu model oriental stilizat turcoaz

  Draperie bej cu model oriental stilizat turcoaz

  Draperie pe fond bej cu model oriental stilizat turcoaz. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  100,00 RON
 • Draperie crem cu model floral în 3D

  Draperie crem cu model floral în 3D

  Draperie crem cu ghirlande de flori în relief. Fondul este în romburi 3D. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  80,00 RON
 • Draperie roșu închis cu magnolii

  Draperie fond roșu închis cu magnolii bej și maro

  Draperie pe fond roșu închis cu magnolii bej și maro. Este o țesătură semi-blackout, închide lumina în proporție de 80%. Modelul se întinde vertical pe lățimea draperiei (înălțimea încăperii). Compoziție 100% poliester. Lățime: 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole