Draperii

Draperii blackout ce izoleaza impotriva luminii cat si draperii decorative ce se incadreaza in diferite stiluri, panandu-va astfel la dispozitie o oferta deosebit de variata.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Brocart bej cu flori gofrate

  Brocart bej cu flori gofrate în diverse culori

  Brocart pe fond bej cu flori gofrate în diverse culori: mov, albastru, bleu, roz și capucino. Are fir lamee argintiu Are compoziție 100% poliester, și are lățime de 2,80. Acest produs nu se găsește pe stoc, vine doar pe bază de comandă în 14 zile calendaristice. Se vinde la metru liniar.
  300,00 RON
 • Bumbac cu trandafiri și versuri

  Bumbac cu trandafiri si versuri

  Tesatura usoara crem imprimata trandafiri visinii.Este recomandat atat pentru confectionare de articole vestimentare cat si pentru diverse obiecte decorative (draperii bucatarie, fata de masa,etc). Este o tesatura subtire. Latimea materialului este de 1.4 m si are o compozitie de bumbac 100%. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Draperie ciclam din catifea

  Catifea ciclam

  Draperie ciclam din catifea. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  100,00 RON
 • Catifea velurată bleu

  Catifea velurată bleu

  Catifea velurată bleu. Nu este raiată și nici elastică! Are lățime de 1,40 m.Compoziție 100% poliester. Are destinație multifunctională. Această catifea poate fi folosită pentru confecționare de articole vestimentare, draperii sau chiar la tapițat de mobilier. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Draperie bej cu model oriental stilizat turcoaz

  Draperie bej cu model oriental stilizat turcoaz

  Draperie pe fond bej cu model oriental stilizat turcoaz. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  100,00 RON
 • Draperie crem cu model floral în 3D

  Draperie crem cu model floral în 3D

  Draperie crem cu ghirlande de flori în relief. Fondul este în romburi 3D. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  80,00 RON
 • Draperie roșu închis cu magnolii

  Draperie fond roșu închis cu magnolii bej și maro

  Draperie pe fond roșu închis cu magnolii bej și maro. Este o țesătură semi-blackout, închide lumina în proporție de 80%. Modelul se întinde vertical pe lățimea draperiei (înălțimea încăperii). Compoziție 100% poliester. Lățime: 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Draperie din catifea gri

  Draperie gri din catifea

  Draperie gri din catifea. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  80,00 RON
 • Draperie " Frumoasa și Bestia"

  Draperie " Frumoasa și Bestia"

  Draperie pe fond culoarea untului cu personaje din desenele animat " Frumoasa și Bestia". Dosul este alb satinat. Se vinde la metru liniar si are latimea de 2,80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
 • Draperie 3 D cu ghirlande

  Draperie 3 D cu ghirlande

  Draperie de culoare crem model cu ghirlande 3 D, tesut gofrat, in nunate de maro inchis pe fond crem sidefat si cu fir de lame. Se vinde la metru liniar iar compozitia este poliester 100%. Latimea draperiei este 2.8 m ,
  200,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole