Draperii

Draperii blackout ce izoleaza impotriva luminii cat si draperii decorative ce se incadreaza in diferite stiluri, panandu-va astfel la dispozitie o oferta deosebit de variata.

Sorteaza dupa: Nume / Pret /
Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Bumbac cu trandafiri si versuri

  Bumbac cu trandafiri si versuri

  Tesatura usoara crem imprimata trandafiri visinii.Este recomandat atat pentru confectionare de articole vestimentare cat si pentru diverse obiecte decorative (draperii bucatarie, fata de masa,etc). Este o tesatura subtire. Latimea materialului este de 1.4 m si are o compozitie de bumbac 100%. Se vinde la metru liniar.
  25,00 RON
 • Draperie ciclam din catifea

  Catifea ciclam

  Draperie ciclam din catifea. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  100,00 RON
 • Catifea velurată bleu

  Catifea velurată bleu

  Catifea velurată bleu. Nu este raiată și nici elastică! Are lățime de 1,40 m.Compoziție 100% poliester. Are destinație multifunctională. Această catifea poate fi folosită pentru confecționare de articole vestimentare, draperii sau chiar la tapițat de mobilier. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Draperie bej cu model oriental stilizat turcoaz

  Draperie bej cu model oriental stilizat turcoaz

  Draperie pe fond bej cu model oriental stilizat turcoaz. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  100,00 RON
 • Draperie crem cu model floral în 3D

  Draperie crem cu model floral în 3D

  Draperie crem cu ghirlande de flori în relief. Fondul este în romburi 3D. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  80,00 RON
 • Draperie roșu închis cu magnolii

  Draperie fond roșu închis cu magnolii bej și maro

  Draperie pe fond roșu închis cu magnolii bej și maro. Este o țesătură semi-blackout, închide lumina în proporție de 80%. Modelul se întinde vertical pe lățimea draperiei (înălțimea încăperii). Compoziție 100% poliester. Lățime: 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  50,00 RON
 • Draperie din catifea gri

  Draperie gri din catifea

  Draperie gri din catifea. Se vinde la metru liniar și are lățimea de 2,80 m. Are compoziție de poliester 100%.
  80,00 RON
 • Draperie texturată gri argintiu

  Draperie texturată gri argintiu

  Draperie texturată gri argintiu. Modelul este reprezentat de pătrățele mărunte. Țesătura este plină și are cădere. Compoziție 100% poliester. Lățime (înălțime încăpere) 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  60,00 RON
 • Draperie gri cu dreptunghiuri

  Draperie texturată gri cu model geometric

  Draperie texturată gri cu model geometric. Modelul este reprezentat de dretunghiuri cu L = 20mm și l = 15 mm. Țesătura este plină și are cădere. Compoziție 100% poliester. Lățime (înălțime încăpere) 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  60,00 RON
 • Draperie " Frumoasa și Bestia"

  Draperie " Frumoasa și Bestia"

  Draperie pe fond culoarea untului cu personaje din desenele animat " Frumoasa și Bestia". Dosul este alb satinat. Se vinde la metru liniar si are latimea de 2,80 m. Are compozitie de poliester 100%.
  60,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole