Draperie catifea bej în degrade cu ghirlande de frunze turcoaz

Draperie din catifea pe fond bej în degrade cu ghirlande verzi turcoaz

Draperie din catifea pe fond bej în degrade cu o patină lucioasă capucino și ghirlande de frunze verzi turcoaz. Compoziție 100% poliester. Are o lățime de 280 cm. Se vinde la metru liniar.
150,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Draperie din catifea bej în degrade cu ghirlande de frunze verzi turcoaz. Este potrivită pentru amenajări în stil clasic, neoclasic, etc.
Draperia se spala manual sau in masina de spalat automata, fara inalbitor, la 30-40 de grade Celsius si program scurt sau program specific pentru perdele. Se usuca prin atarnare si zvantare sau in masina de uscat rufe. Se se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina). Nu se foloseste inalbitor.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).