Draperie catifea cu fond maro peisaj și model floral 3D

Draperie din catifea pe fond maro cu peisaj și model floral 3D

Draperie din catifea pe fond maro cu peisaj și model floral (bujori, lalele, iriși, narcise) . Fondul are aspect de tablou.
Compoziție:100% poliester.
Dimensiuni: lățime (înălțimea încăperii) = 300 cm, lungime= 150 cm.
Se vinde la bucată.
250,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Acest model este potrivit pentru încăperi amenajate în stil clasic, neoclasic, eclectic, etc,. Face parte din colecția de draperii 2018.
Draperia se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30-40 de grade Celsius. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare cu o centrifugare usoara. Se usuca prin atarnare si zvantare sau in masina de uscat rufe. Se calca pe dos la temperaturi specifice poliesterului (o bulina).
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).