Draperie blackout turcoaz cu maro model baroc

Draperie blackout baroc cu două fețe turcoaz/maro

Draperie blackout cu două fețe turcoaz/maro cu model baroc stilizat. O față are fondul turcoaz cu baroc maro mătăsos, iar cealaltă are fondul maro mătăsos cu baroc turcoaz. Acest tip de țesătură nu permite pătrunderea luminii în încăpere.
Se vinde la metru liniar iar compozitia este poliester 100%.
Lățimea draperiei este 2,8 m.
60,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Este recomandată pentru încăperi amenajate în stil clasic, neoclasic, eclectic. Foarte potrivită pentru orice tip de amenajari.
Draperia se spala manual sau in masina de spalat automata, fara inalbitor, la 30-40 de grade Celsius si program scurt sau program specific pentru perdele. Se usuca prin atarnare si zvantare sau in masina de uscat rufe. Se se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina). Nu se foloseste inalbitor.
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).