Fete de masa si tesaturi Craciun

Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Față de masă din goblen cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (534)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă din goblen cu Moș Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (243)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Este pe fond gri în degrade cu fir lame argintiu, pe margini are chenar în care elementul de decor este Moș Crăciun cu sania trasă de reni. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (486b)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame argintiu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă din goblen cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun (Brad) diverse mărimi (536)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Este pe fond crem cu fir lame argintiu, pe margini are chenar în tonuri de gri (de la gri albăstru, la gri argintiu). Elementul principal de decor este bradul. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Țesătură goblen cu decor Crăciun

  Țesătură goblen cu decor de Crăciun (6)

  Țesătură goblen cu decor de iarnă îmbinat cu model clasic (baroc, ghirlande). Paleta de culori: ivoar, roșu, bordo, gri albăstrui, bej. Compoziție 50% bumbac, 50 % poliester. Are o lățime de 280cm. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Țesătură goblen cu globuri colorate

  Țesătură goblen cu decor de Crăciun (7)

  Țesătură tip goblen pe fond crem cu globuri colorate. Are fir lame auriu. Are o gamă variată de culori: crem, albastru, verde, albastru turcoaz, mov, fucsia, roșu. Compoziție 50% bumbac, 50 % poliester. Are o lățime de 280 cm. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
 • Țesătură goblen cu decor de Crăciun (5)

  Țesătură goblen cu decor de Crăciun (5)

  Țesătură goblen cu decor de Crăciun dispus în colaje. Compoziție 50% bumbac, 50 % poliester. Are o lățime de 280 cm. Modelul este vertical pe lungime. Se vinde la metru liniar.
  150,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
7 articole
 1. 1