Fete de masa si tesaturi Craciun

Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Față de masă rotyndă cu decor de Crăciun

  Față de masă rotundă diverse mărimi(167)

  Față de masă rotundă din țesătură goblen cu fir lame auriu pe fond crem cu lumânări, crenguțe și conuri de brad. Compoziție 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe mărimi. Se vinde la bucată.
  20,00 RON
 • Față de masă rotundă cu decor de Crăciun

  Față de masă rotundă diverse mărimi(171)

  Față de masă rotundă din țesătură goblen cu fir lame auriu pe fond crem cu ghirlandă de globuri. Compoziție 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe mărimi. Se vinde la bucată.
  20,00 RON
 • Față de masă rotundă cu decor de Crăciun

  Față de masă rotundă diverse mărimi(327)

  Față de masă rotundă din țesătură goblen cu fir lame auriu pe fond bej cu model ce imită culoarea lemnului. Compoziție 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe mărimi. Se vinde la bucată.
  20,00 RON
 • Față de masă din goblen cu Moș Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (243)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Este pe fond gri în degrade cu fir lame argintiu, pe margini are chenar în care elementul de decor este Moș Crăciun cu sania trasă de reni. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • FAță de masă cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi(010)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Modelul este reprezentat de coronițe din ramuri de brad împodobită cu panglică roșie, globuri și clopoțel. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, crem, auriu, verde, auriu, bej, verde turcoaz, mov. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă din goblen cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (534)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • FAță de masă din goblen cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (334)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, bej, verde, auriu, crem, muștar. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă decor Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (238)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Modelul este reprezentat de peisaj de iarnă, săniuțe și reni pe fond crem încadrat în chenar verde. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, crem, auriu, verde, auriu, bej. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi(246)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame argintiu. Modelul este reprezentat de peisaj de iarnă Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, crem, auriu, verde, auriu, bej, verde turcoaz, gri, mov. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (486b)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame argintiu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole