Fete de masa si tesaturi Craciun

Vizualizeaza ca: Tabel / Lista /
 • Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (335)

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (335)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame argintiu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, bej, verde, argintiu, ivoar, albastru. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi(232)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Modelul este reprezentat de coronițe din ramuri de brad în formă de inimă împodobită cu panglică roșie și globuri. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, crem, auriu, verde, auriu, bej, verde turcoaz, mov. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă din goblen cu model de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (481)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, bej, verde, auriu, crem. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi(321)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame argintiu. Elemente de decor: brăduleți, funde, fulgi de nea pe fond bej cu gri. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, crem, auriu, verde, ivoar. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă decor Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (012)

  Fașă de masă cu decor de Crăciun crem cu Floare de Crăciuniță din țesătură tip goblen cu fir lame auriu. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: crem, auriu, roșu, verde, bej. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă din goblen cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (534)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun 233 diverse mărimi

  Fașă de masă cu decor de Crăciun crem din țesătură tip goblen cu fir lame auriu. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: crem, auriu, roșu, verde, bej. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă goblen cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (011)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Are fir lame auriu. Modelul este reprezentat de clopoței și crăciunițe. Compoziție : 50% bumbac, 50% poliester. Gama de culori: tonuri de roșu, crem, auriu, verde, verde, bej. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă din goblen cu decor de Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun (Brad) diverse mărimi (536)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Este pe fond crem cu fir lame argintiu, pe margini are chenar în tonuri de gri (de la gri albăstru, la gri argintiu). Elementul principal de decor este bradul. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
 • Față de masă din goblen cu Moș Crăciun

  Față de masă cu decor de Crăciun diverse mărimi (243)

  Față de masă din țesătură goblen cu decor de Crăciun. Este pe fond gri în degrade cu fir lame argintiu, pe margini are chenar în care elementul de decor este Moș Crăciun cu sania trasă de reni. Compoziție: 50% bumbac, 50% poliester. Se poate achiziționa pe mai multe dimensiuni. Se vinde la bucată.
  40,00 RON
Afiseaza 5 / 10 / 15 / 20 / 25 /
10 articole