Covor matase TENCEL

Covor TENCEL KARAKAHAN 13621A diverse mărimi

Covor pe fond în degrade în tonuri de la ivoar la gri închis cu model floral și geometric în relief. Compoziție: 70% vâscoză, 30% acril. Are 2.000.000 de noduri pe metru pătrat. Este disponibil în diverse mărimi. Prețul este la bucată.

* Campuri Obligatorii

600,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Covor în degrade de la ivoar la tonuri de gri cu model în relief. Este potrivit atât pentru amenajări în stil modern cât și pentru cel clasic sau eclectic. Covorul nu trebuie sa acopere inotdeauna toata suprafata pardoselii ci trebuie sa fie bine pozitionat in functie de mobilier.
Compozitia precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta pozitionata pe ambalajul produsului sau pe spatele covorului. Acestea sunt specifice produsului si este obligatorie consultarea lor. Asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor că produsele comercializate nu pun în pericol viaţa, sănătatea şi securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele specifice in vigoare. Covor de lana. Curatare: se aspira cu aspiratorul sau se poate peria cu o perie speciala pentru covoare. Se pot utiliza lezive speciale pentru covoare (Vanish pentru covoare , Bio Carpet, etc) urmand instructiunile de utilizate specifice respectivului detergent. Datorita firului de lana tors, covoarele de lana vor lasa puf si vor trebui curatate mai des decat cele sintatice. Ele isi pastreaza insa aspectul si culorile in timp indelungat. Covor din poliester, acril sau alte fibre sintetice. Curatare: se aspira cu aspiratorul sau se poate peria cu o perie speciala pentru covoare. Se pot utiliza lezive speciale pentru covoare (Vanish pentru covoare , Bio Carpet, etc) urmand instructiunile de utilizate specifice respectivului detergent. Avand o compozitie fibroasa sintetica, se curata mai usor decat cele din lana si se pateaza greu.