Covor roz pal cu model clasic 3D

Covor FANTASY 1903 PINK

Covor roz pal cu model floral și ghirlande roz pal cu ciclam cu ciclam în 3D. Pe mijloc are un medalion cu trandafiri. La capete are franjuri.
Are dimensiuni 150/220 cm, 697.000 de noduri pe metru pătrat. Compoziție: 100% acril.
Se vinde la bucată.
1.013,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Covor roz pal cu model floral și ghirlande de frunze. Este potrivit pentru amenajări în stil clasic, dar și shabby chic.Alegerea covorului se face în funcție de tapet, de o tapițerie sau de perdele/draperii astfel încât să se creeze un tot unitar, o armonie. Covorul nu trebuie să acopere înotdeauna toată suprafața pardoselii, ci trebuie sa fie bine poziționat în funcție de mobilier.
Compozitia precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta pozitionata pe ambalajul produsului sau pe balotul de metraj/mostra de material. Acestea sunt specifice produsului si este obligatorie consultarea lor. Asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor că produsele comercializate nu pun în pericol viaţa, sănătatea şi securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele specifice in vigoare. Covor de lana. Curatare: se aspira cu aspiratorul sau se poate peria cu o perie speciala pentru covoare. Se pot utiliza soluții speciale pentru covoare (Vanish pentru covoare , Bio Carpet, etc) urmand instructiunile de utilizate specifice respectivului detergent. Datorita firului de lana tors, covoarele de lana vor lasa puf si vor trebui curatate mai des decat cele sintatice. Ele isi pastreaza insa aspectul si culorile in timp indelungat. Covor din poliester, acril sau alte fibre sintetice. Curatare: se aspira cu aspiratorul sau se poate peria cu o perie speciala pentru covoare. Se pot utiliza lezive speciale pentru covoare (Vanish pentru covoare , Bio Carpet, etc) urmand instructiunile de utilizate specifice respectivului detergent. Avand o compozitie fibroasa sintetica, se curata mai usor decat cele din lana si se pateaza greu. Covoare de baie din poliester sau bumbac. Curatare: se spala manual sau in masina de spalat. Se storc manual sau prin centrifugare. Se usuca prin scurgere sau zvantare pe uscator.