Covoare cu bascheți

Covoare cu Bascheți

Covor pe fond gri cu bascheți, ochelari, aparate foto.
Covorul are în paleta de culori: gri, turcoaz, roz prăfuit, galben, negru și alb.
Are in compozitie amestec de fibre de acril.
Se poate comanda la diferite dimensiuni.
224,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Este un covor unicat ce confera un plus de veselie incaperii.
Alegerea covorului se face in functie de tapet, de o tapiterie sau de perdele/draperii astfel incat sa se creeze un tot unitar, o armonie.
Covorul nu trebuie sa acopere inotdeauna toata suprafata pardoselii ci trebuie sa fie bine pozitionat in functie de mobilier

Compozitia precum si pictogramele cu instructiunile de curatare si intretinere ale produsului dumneavoastra se gasesc pe eticheta pozitionata pe ambalajul produsului sau pe spatele covorului. Acestea sunt specifice produsului si este obligatorie consultarea lor. Asigurăm, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor art.5 din Hotărârea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor că produsele comercializate nu pun în pericol viaţa, sănătatea şi securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele specifice in vigoare.
Covor de lana. Curatare: se aspira cu aspiratorul sau se poate peria cu o perie speciala pentru covoare. Se pot utiliza lezive speciale pentru covoare (Vanish pentru covoare , Bio Carpet, etc) urmand instructiunile de utilizate specifice respectivului detergent. Datorita firului de lana tors, covoarele de lana vor lasa puf si vor trebui curatate mai des decat cele sintatice. Ele isi pastreaza insa aspectul si culorile in timp indelungat.
Covor din poliester, acril sau alte fibre sintetice. Curatare: se aspira cu aspiratorul sau se poate peria cu o perie speciala pentru covoare. Se pot utiliza lezive speciale pentru covoare (Vanish pentru covoare , Bio Carpet, etc) urmand instructiunile de utilizate specifice respectivului detergent. Avand o compozitie fibroasa sintetica, se curata mai usor decat cele din lana si se pateaza greu.
Covoare de baie din poliester sau bumbac. Curatare: se spala manual sau in masina de spalat. Se storc manual sau prin centrifugare. Se usuca prin scurgere sau zvantare pe uscator.