Catifea pictată

Catifea pictată diverse culori

Catifea cu aspect pictat diverse culori: roz prăfuit, mov prăfuit, bej, galben. Un model floral are cca 60 cm. Este vertical pe înălțime organizat în trei rânduri intercalate. Compoziție 100% poliester. Se vinde la metru liniar.

* Campuri Obligatorii

120,00 RON
- +

Descriere

Intretinere

Montaj

Este potrivită pentru amenajări în stil clasic, shabby chic, modern, etc.
Draperia se spala manual in apa calduta cu detergent sau in masina de spalat la 30 de grade Celsius la program scurt. Pentru a nu o sifona foarte tare, se alege un program de spalare cu o centrifugare usoara. Se usuca prin atarnare si zvantare sau in masina de uscat rufe. Se se calca la temperaturi specifice poliesterului (o bulina). ATENȚIE!!! CATIFEAUA SE CALCĂ PE DOS!
Pentru a putea fi montata pe garnisa, se scurteaza pentru a obtine inatimea dorita si se coase rejansa in partea de sus. Pentru un aspect frumos, cu pliuri elegante, se recomanda a se calcula dublul lungimii garnisei sau sinei pe care se monteaza perdeaua. Inaltimea se stabileste de obicei astfel incat sa ramana 2-3 cm pana la podea sau chiar sa atarne bogata pe podea (se calculeaza aproximativ 20-25 cm in plus).